Idag var det då sista skoldagen innan lovet, naaajs! Kort dag och rätt så skön. Efter skolan for jag, ida, hanna och jennifer och fikade på mat och prat. Jätte mysigt var det! Sen skulle vi checka in ny gallerian utopia fast jag var tvungen att gå och möta mia för att fixa en grej som tog feeett lång tid och så hade dom hunnit dra när det var klart. Så jag stannade på stan och var med Mia och några till och så for jag hem och såg på 2 broke girls haha. Kom just hem nu, jag och syrran for till pappa och hämtade mitt playstation som varit i britts stuga as länge så nu sitter jag här på golvet och spelar harry potter på playstationet hehe. Och nu är det lov, så jäääkla skönt!!!
puss
 
 
Heluu. Har inte bloggat på en vecka, eller jo typ bekännelser och sånt men inte sagt typ vad jag gjort, kan dra snabbt. I helgen gick jag på bio med Amelie, Johanna och Guido. Vi såg insidious 2, grym var den! bättre än 1an också. Resten av helgen tror jag att jag bara var hemma och typ sov heheh.. I måndags var jag sjuk, mådde illa och hade ont i huvudet, har dock fortfarande ont i huvudet men tror det är pga att jag inte har mina linser. Fattar fan inte varför dom inte får in dom.. asså jag måste specialbeställa dom eftersom jag har brytningsfel och typ två lite olika synfel på olika ögon osv.. Annars i veckan då, i tisdags skola och sen for jag hem och chillade och såg how i met your mother som har sin sista säsong!! Igår var det då skola sen var jag med Mia på stan och så for jag hem och såg 2 broke girls och såklart pretty little liars och deras spinnoff ravenswood!! ahmahgaaad!!! så jävla bra ppl slutade längtar tills januari. Iallafall, idag var jag hos tandläkaren på morgonen och sen var jag då på skolan. Efter skolan for jag hem direkt och såg lite 2 broke girls och sen fixade jag mig och mötte upp Emma och drog till Ersäng. Alltså min gamla skola, åh gud så man saknar. Träffade nå gamla lärare och så träffade vi våra gamla mentorer!! Stod och prata med dom sammanlagt nästan en timme, åh dom är så underbara! Nu sitter jag i sängen och snackar med några kompisar om aviciis konsert i februari och ser på 2 broke girls. 
puss
nej inget, är bara trött och ont i huvet..
 
Nu drar jag, hörs när ljusare och bätre tider är här-
 
Det här är så sant och så jäkla sjukt!! herregud.. ibland skäms jag lite för hur världen ser ut just nu. Det är lite skrämande att tänka hur samhället kommer att se ut om tio-tjugo år.. hur kommer det att gå för våra barn?
Jag har en förkärlek till stora bilar! Jag älskar maffiga bilar som ex rangerover och g-wagon! älskar dom. Men jag gillar andra bilar också som typ bmw, bentlys osv, hur som helst, jag älskar bilar. Kolla bara in min tumblr, greatstorybroo.tumblr.com
 
Jag gillar inte klängiga människor.. tycker det är ganska jobbigt med folk som tjatar om att vara med en, inte mina närmsta vänner såklart!
 
När jag blir jätte arg, då börjar jag gråta.. det kan vara ganska jobbigt för då tror de alltid att man är ledsen, vilket man inte är.
 
Jag kan inte hålla i pengar, slösar bort dom direkt.
 
Jag räknar alltid timmar innan jag ska gå upp när jag ska sova.

Jag älskar att se filmer, speciellt serier, mer än allt annat! och jag blir alltid sjukt ledsen när serien är slut och så börjar jag desperat söka efter en ny. (något de som läst min blogg ett tag vet)
 
Jag vill flytta hemifrån! egen lägenhet, inreda helt själv osv. Dock så är det negativa att man måste städa mer, laga mat och så kostar det ju med mat, el, hyra osv..
 
Jag älskar att fantisera om framtiden, typ det bästa jag vet! resor, man, barn, bil, hus, jobb.. ja allt!
 
Jag älskar att vara ensam hemma! så skönt att ha det tyst omkring sig, se på film (heheh) och att få vara helt ostörd!
 
Jag har börjat gilla mitt naturliga, ganska lockiga hår mer och mer. Plattar dock fortfarande luggen, topparna och en del slingor.
 
Jag längtar tills jag får börja övningsköra! och sen få körkort och köpa en bil.
 
Jag skulle aldrig kunna sluta äta godis, love it!

Jag är redan så jäkla skoltrött.. har gått bara två månader men jag dör.. gillar verkligen inte skolan.
 
Älskar människor som står för vad dom gör/tycker.

Jag kan bli avundsjuk väldigt lätt, visar det inte så mycket.
 
Älskar folk som har på sig anorlunda kläder, tycker det är jätte ballt och modigt att de vågar vara sig själva.
 
Jag är ganska blyg och vet inte alltid vad jag ska prata om med nya människor, men när jag lärt känna någon kan jag prata hur mycket som helst!
 
Jag älskar skräckfilmer, älskar att bli skrämd och skrämma upp sig själv och sina kompisar!
 
Jag hatar när det blir en pinsam tystnad.. när man är med en ny människa som man inte känner så bra till exempel. Börjar prata om jätte konstiga saker och bara babbla på, bara för att det inte ska vara så tyst..
 
 

Det vart ganska många nu menmen:)
 
Har ingen bra bild från just nu så tog bara någon random gamal bild. Saknar ändå mitt bruna hår..Sitter på skolan nu och har engelska. Försov mig nå jävulskt imorse.. fattar fan inte hur jag alltid lyckas. Somnade ändå strax efter tolv igår och ändå.. kom till skolan klockan 11. OCH jag är fortfarande galet trött! Nu för tiden verkar det som att jag kan sova hur mycket som helst.. börjar fan undra om det är något fel?! Hur som helst, har haft prov i kemi tror jag det är? Gick bättre än jag trodde det skulle gå så hoppas på ett E iallafall, det är det enda jag sattsar på i naturkunskap, hatar! Annars då? Inte mycket alls, hade lång lunch eftersom man fick sluta när man gjort sitt prov så jag satt i en stor soffa på skolan med markus, hanna, ida, jennifer och elina och bara chilla och spela på mobilen och dampade om vi inte klara ahha. Efter skolan ska jag mest troligen bara hem direkt och lyssna på harry potter och sova. Har sån jävla mensvärk också.... vill bara hem nu, tvätta bort sminket, ta på mig onepiece eller mjukisbyxor och munktröja och bara mysa resten av kvällen. Kom dock just på att jag har prov i Italienska imorgon... helvete. Kommer typ inte klara det känns det som. Ska kolla igenom dom glosor vi har haft och läsa igenom de två första kapitlen så lär jag ju iallafall få E.
puss
 
Glömde säga att vi hade skräckshow på skolan idag. Det är när tvåorna (tror det bara är tvåorna) stylear ettorna, i frisör och stylistklasserna, både tvåorna och ettorna. Temat i år var skräckshow typ. Det var riktigt najs, alla var olika kändisar eller liknande. Kände några som var med också så det var ju kul. Bilderna är egentligen videos men ni kan checka in videosarna på min instagram @ melissajonssons heter jag där. Följ!
puss
 
Hej. måndag, skola och sen tror jag att jag bara for hem och läste harry potter, såg film och annat chill. Har inte så bra kortminne eller vad det heter. Igår efter skolan for jag in till stan en snabbis, köpte en ny masscara, hörlurar och så drog jag en standard och köpte en frappe! Idag så hade jag som vanligt sovmorgon, as skönt. Drömde världens bäst dröm typ hahah, drömde att jag började gymnasiet fast det var med min gamla klass och mina gamla lärare fortfarande och sen så typ vaknade jag vid sju och var as pigg men ville fortsätta drömen så tvinga mig själv att somna om hehe. Hade "tappat" den drömen men drömde att jag och emma var och hälsade på på min gamla skola och sen så skulle jag berätta nåt viktigt för min gamla mentor och sen glömde jag det och så vaknade jag och tänkte bah fan jag glömde berätta det osv, sen kom jag på att det var en dröm... hahaha. Hur som helst, efter skolan så for jag till stan med Mia och satt och snackade med henne en stund och så for jag hem och skulle plugga.. har dock inte kommit till det än...... Alltså seriöst, jag kanverkligen inte plugga själv. Börjar alltd med något annat och vips så har det gått flera timmar och det är kväll. Måste plugga med någon kompis, bästa pluggkompisen är ju såklart emma, sitta på waynes i flera timmar och plugga och beställa massa fika. Åh det är så dåligt att vi inte går samma klass och linje längre.. Aja ska försöka plugga nu, önska mig lycka till!
föresten måste jag bara tillägga att vi har haft badminton och tennis på idrotten i veckan, och det är så sjuukt roligt!! Älskar racket sportar. har dock träningvärk nu men det är det värt.
puss
 
Hejhej! Igår var ju som sagt planerna att bara stanna hemma hela kvällen, dock drog jag till stan med johanna och åt glass och paj på donken och bara snacka någon timme. Idag skulle jag egentligen från med Astrid på typ öppet hus grejs på tingsrätten tror jag. Typ se en rättegång osv. Dock försov jag mig.. vaknade strax efter tre hehe. Chillade hemma och läste harry potter, inne på 6 boken nu. Älskarälskarälskar!! Sen for jag och Emma till ug och chilla där och spela lite pingis och snackade lite med lydia och så. Sen for vi till emma och sen vidare och hyrde film samt hyrde film med hennes pojkvän, mamma och syster. Det blev filmen "evil dead", en skräckis typ. Den var faktiskt väldigt bra, lite äcklig och obehaglig men annars bra. Åh jag älskar att se skräckfilm och typ skrämma upp sig själv hahah. Kom hem för kanske en tjugo minuter sen? och nu ligger jag i sängen och lyssnar på harry potter och spelar haha. Fick föresten en del utav min försenade födelsedagspressent av emma som hon köpte i Turkiet. Ni ser ju bilden åvanför. Ett jätte fint armband och med "Hunnybum" skrivet. Det är en "intern" grej mellan mig och emma. En grej vi började med i nian någon gång och så har vi kallat varann för hunnybum sedan dess. Älskar dig så jäääkla mycket bestisfestis.
puss
ful random bild! ser as röd ut i ansiktet..
 
Kom just hem från skolan, ganska skön dag idag. Hade dock matteprov sista lektionen och det gick verkligen sjukt dåligt! Fick typ hjärnsläpp osv.. aja hoppas bara jag fick godkänt. Fick iallafall sluta cirka en halvtimme tidigare för att jag var klar. Idag skulle jag egentligen partaja lite med mia och några fler men orkar verkligen inte så ska nog bara stanna hemma och försöka plugga lite, duscha och städa rummet och så. Blir nog lite så hela helgen. Sitter i köket och dricker en starbucks latte och lyssnar på michaela och dashas podcast och bara tare lugnt. Ska till specsavers om någon timme på ett återbesök och hämta ut nya linser typ. Igår hade jag ju också prov som sagt, om politik. Tror det gick ganska så bra men vi får se. Fick tillbaka ett historia prov om källkritik, fick D, fast hade bara missat en punkt till C. Menmen bättre än E iallafall.
puss
 
Skola som vanligt, hade ju sovmorgon vilket var riktigt skönt! Hade på mig världens skönaste cardigan också! Typ en blå/lila, se den första bilden. Är egentligen mammas men lånade den haha. Efter skolan for jag till stan med Mia och kollade runt lite. Köpte en frappe igen haha, köpte iallafall två sminkborttagningar, hörlurar och så äntligen en ny blånbok! Tappade ju min i island och har sedan dess kollat runt med aldrig hittat någon jag gillat, var ju typ kär i den jag hade haha. Sen gick jag in  på accent där jag köpte min men de hade bara i brunt.. idag så gick jag in och dom hade fått in i svart igen!! gissa om jag vart glad?! köpte iallafall den så nu har jag äntligen en plånbok och slipper gräva i väskan mer. Sen kom Johanna och vi två gick vidare och åt, skit gott var det! Sen for vi hem vid sju tiden. For hem till henne och jag fick träffa hennes två småsyskon, åh dom är ju för jäkla söta! Sen gick vi ut och mötte upp Amelie, gud så längesen jag var med johanna och amelie.. Vi gick typ runt och prata och hamnade på ug haha. Så vi var där och typ snackade med lydia och så. Kom tvåa i en tävling dom hade också haha. Sen gick vi till johanna och jag hämtade min väska och for hem. Hade jätte trevligt och har verkligen saknat dessa brudar! Sitter på golvet nu och pluggar samhäll, har prov i politik och hur sverige styrs och lagar osv imorgon. Men nu ska jag fortsätta plugga så jag kan till imorgon.
puss
 
 
vet att min uppdatering verkligen sugit! men kan dra lite snabbt. I Fredags var jag tillbaks på skolan, bara två lektioner som sagt så var riktigt skönt. Sen for jag direkt hem typ, eller ah var med jennifer en jätte snabbis på stan och så for jag hem. Sen efter typ en och en halv timme for jag tillbaks till stan och mötte upp yasmin och vi gick till frasses och åt och så. Sen kom Samira och Helin och vi skulle fixa en grej men de vart as knas. For hem och typ plugga och sen skypea jag med astrid. På lördagen var jag på typ ett event/möte med Astrid och sen for jag hem och plugga mer. Skulle egentligen vara med några från klassen under kvällen men blev inte av då jag inte var riktigt kry än så stannade hemma istället. Sen på Söndagen var jag också bara hemma, jäkligt skönt! Igår var det då skola och efter skolan mötte jag upp Mia och vi gick in till stan. Jag köpte en frappe på mat och prat, waynes är ju så ute.. nä jag skämta men tycker mat och prats frappe är godare och smakar mer kaffe än waynes. Sen satte vi oss i parken och satt där någon timme och bara snackade om typ livet. Sen vart det så kallt så vi gick in på sf och satt där ett tag. Sen så gick vi till lindex och jag köpte en tröja. Idag var jag på skolan och sen for jag direkt hem. Skulle till specsavers men hade glömt att säga till mamma och pappa att dom skulle komma så dom var upptagna så bokade en ny tid på fredag. Var riktigt trött så somnade vid sex tiden och vaknade tio.. fan. Var as trött och försökte att inte somna för jag visste om jag skulle somna skulle jag inte kunna sova under natten men somnade med datorn i knät haha. Har ändå sovmorgon imorgon så får ju somna lite senare nu och vakna lite senare. Sitter iallafall och kollar bloggar och lyssnar på musik, älskar verkligen den första låten jag la upp i inlägget tidigare, hur högt?, as grym!
puss
 
 
Sitter i bibblioteket nu på skolan med ida, hanna, jesper och markus. Ska göra en svenska uppgift, man skulle välja ett ämne och sen välja några källor och göra en sammanställning. Vi får några lektioner på oss så det är bra för är låångt ifrån klar. Jag har iallafall ämnet "spelar din roll i syskonskaran någon roll?". Om ni har en tvilling, eller har flera syskon eller är ensam barn får ni gärna skriva i kommentar här typ, om du är yngst, mitten, äldst osv och typ hur det är, hur dina för'äldrar behandlar dig osvosv! det är verkligen mysigt här måste jag säga. men nu ska jag dra.
puss
 
Åh.. har en klump i magen. Har ett ganska stort val att göra.. vill inte ta upp det här förens allt är gjort och om det blir något. Suttit och snackat lite om det med Astrid. Aja, skulle till skolan idag men så på väg till bussen så kom jag på att mitt busskort var slut och hade glömt be mamma fylla på det så gick hem igen. Har pluggat lite svenska och samhällskunskap. Nu har jag iallafall fyllt på busskortet så far till skolan imorgon. Har dock sovmorgon vilket känns skönt så har bara två lektioner. Har egentligen italienska på morgonen men det blev inställt så börjar tio. ganska så najs! sitter och lyssnar på harry potter nu, inne på femte boken.
puss
Gammal bild, saknar mitt mörka underhår.
 
Förlåt för mitt inlägg igår. hade ont i huvudet och var sjuk och så hade jag bara en dålig dag allmänt. är hemma idag då jag fortfarande mår dåligt men ska nog till skolan imorgon igen.Sitter i sängen och lyssnar på harry potter, alltså jag läser ju 4 boken men ibland orkar jag inte läsa så då lyssnar jag på ljudband på 4:an hehhehe. Nej men tänkte bara ursäkta mitt inlägg igår var bara på dåligt humör osv.
puss
 
Hela dagen har varit sjukt jobbig och sen tog min mentor mig åt sidan och så vart den ännu mer jobbig.. orkar fan inte. Vill spola tillbaks tiden ett år, till min gamla skola, min gamla klass och mina gamla lärare. eller flera år när man gick på dagis och allt man behövde oroa sig för va om man skulle få leka med den där dockan osv. Funderar fan på att byta skola.. visst min klass är ju gullig och så men vet inte.. aja ska kolla tumblr och se film sen sova typ.