Jag har aldrig riktigt fattat grejen med typ poesiläsningar och sånt, ni vet man ser på filmer osså är det bara jätta fult, enligt mig. Men när jag va och browsade på min tumblr kom ett klipp fram ("talet" i sista videoklippet fast vid ett annat tillfälle) så jag kollade på det och nu har jag kollat jätte många. Det är fan riktigt riktigt bra ju! Så sjukt mäktigt ändå.. får rysningar över hela kroppen vissa gånger. Så himla duktiga fast de är så unga! Tycker verkligen alla borde kolla på dessa klipp!!
puss


Hade bara en lektion idag eftersom jag har hål alla andra lektioner så jag slutade 9.35, ganska najs! Ligger i sängen och överväger om jag ska ta en powernap innan jag ska plugga eller om jag kör plugg direkt.. Annars har jag typ kollat videos och roliga vines på youtube sen jag kom hem hahaha. Nej tror jag ska ta mig en liten sovstund faktiskt.
Puss
my ultimate goal is to be at peace with myself, eliminate toxic feelings and elements and energies from my life, unlearn negative and harmful practices and thought patterns, stop checking for people that don’t check for me, create a space for myself that is nurturing for growth so that i may generate loving energy for myself and for others, nourish my spirit and balance my energies, i have big dreams and i deserve to live a life i love and let that love radiate


Halvligger i sängen nu och har försökt plugga svenska grammatik inför ett prov imorhon men kan ju bara säga att det går åt pipsvängen! Ska ta och se på julkalendern nu och sen tror jag nog att det blir läggdags för mig då jag är super trött!!
Puss


Hallojsan. Sitter på svenska lektionen just nu och dör av tristes. Haha jag sa till mig själv att jag skulle börja uppdatera bättre men ja.. Har som inget roligt att säga egentligen. Funderar på att bara skapa en blogg/ha den här bloggen som en spammblogg där jag typ spammar med bilder så jag sedan i framtiden bara kan kolla tillbaka och ha alla bilder samlade på en blogg. Men vi får se om jag tar tag i bloggandet eller bara har den som ett ställe där jag förvarar bilder. 
Puss