Heter du inte "Tara Rannveig Melissa Jonsson"? 
Jo men jag tänkte att det kanske är bäst om jag tar mitt "riktiga" namn först på headern så folk inte tror jag heter Tara i första namn:)
 
Vad var det bästa med konfirmationsåret? saknar dig<3 Alla nya vänner! och såklart alla minnen och frankrike även fast jag inte alltid tyckte att det var super i frankrike så¨var det ändå riktigt underbart med värmen och alla skratt! saknar dig också frida!<3
 
Naturliga hårfärg?
När jag var yngre, innan jag började färga så var det jättee blont men nu efter allt jag färgat osv så är det typ mörkblont typ:)
 
Saknar du ditt ex?
nej
 
Favorit mat? jag skulle nog säga grillat!
 
Har du kontakt med något av dina ex? Har inte direkt så många ex men en av dom pratar jag med ibland om vi stöter på varann på stan eller så:)
 
Favorit film? Är helt in love i filmen LOL just nu, har sett den minst tio gånger typ, två gånger bara den här veckan..:] och såklart footloose!! även den har jag sett hur många gånger som helst!
 Och såklart HARRY POTTER fast det kanske räknas som serie? Aja älskar Harry Potter och har sett filmerna ett tiotal gånger!
 
Favorit serie? Jag gillar otroligt många serier men några av dom är ju veronica mars, pretty little liars, the secret life of the american teenagers, how i met your mother, private practice, the big bang theory, andra avenyn, the lying game, scrubs, friends, gossip girl, ncis (alla de där polis/fbi serierna) och massor med fler!!!:D vet inte om man kan räkna med Harry Potter, the hunger games och twilight filmerna som serier men ah. gillar även andra svenska serier som andra avenyn, wallander, beck, irene huss osv
 
Hur sminkar du digLite svårt att beskriva det med text men kanske gör en video när jag sminkar mig någon gång:)
 
Hur skulle du beskriva din stil? jadu.. jag har en ganska så blandad stil, ibland har jag mjukisbyxor och andra dagen jeans, nämen ganska svårt att beskriva men en mix av bekvämt och snyggt och lite allt möjligt;)
 
Vilka kändisars stil gillar du mest? jag hoppar från kändis till kändis hela tiden men just nu gillar jag dessa:
Joanna Levesque
 
Mary-kate och Ashley Olsen
 

Kendall och Kylie Jenner
 
Miley Cyrus
 
 
Fem snygga tjej kändisar? åh det finns ju så otoligt många!! men bland annat miley cyrus, Julianne Hough, Kylie/kendall jenner, fanny lyckman, rihanna, Hilarie Burton, Sophia Bush, Shantel Vansanten, Danneel Harris, Jana Kramer, Blake Lively, Jessica Szohr, Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Troian Bellisario, Sasha Pieterse, Rachel Bilson osvosv
 
Fem snygga kill kändisar? här finns det också jätte många! Joel Kinneman, Ola Rapace, Chad Murray, James Lafferty, Stephen Colletti, Austin Nicholas, Robert Buckley, Zac Efron, Darin, Ryan Sheckler, Chace Crawford, Adam Brody, Douglas Booth, Kenny Wormald, Benjamin McKenzie osvosv
 
Bästavän? Emma och Mia:)
 
om du fick välja en kändis och du fick byta liv och utseende med den vem skulle det vara och varför? Hm.. antingen Miley cyrus, för att hon är så himla fin (dock gillar jag inte hennes nya frisyr men ah) och för att hennes liv verkar så jävla underbart och roligt. och hon reser mycket och har en bra sång röst och får spela in massa grymma filmer! 
eller Kylie Jenner för att hon också är grymt fin och är rolig och också har ett "äventyrligt" liv med mycket resor osv, och hon är skit skön!
 
och om du fick välja en person ur en film vem skulle det vara och vilken film och varför? LOL tror jag, för att jag älskar filmen och hon har en underbar pojkvänn, underbara vänner och grymt skön familj! Eller Brooke eller Haley från One Tree Hill för att deras liv är typ helt perfekta! såklart det är ju på film men ändå;) eller såklart typ hermione eller någon från Harry Potter, det vore sååå jävla coolt att kunna trolla och typ leva i den välden osv!! Av alla filmer så är nog Harry Potter den jag mest skulle vilja leva i!:]]
 
vilka gymnasium/linjer tänker du söka? Har faktiskt inte bestämmt mig ännu... ska söka Hotell och turism som första hands val på lilja och sen vet jag inte, kanske media på midgård eller handels/ekonomi..
 
drömjobb? vet faktiskt inte, advokat hade varit skit kul men så lång utbildning pallar inte jag.. men något där man träffar mycket folk och gärna reser ibland och upplever saker eller hjälpa folk:)
 
var vill du bo när du blir stor? Drömmen hade ju varit att få flytta till USA, men om inte så iallafall en stor Aadfstad, kanske Stockholm eller !
 
hur många barn vill du ha? Tre eller fyra!:)
 
vars brukar du köpa dina kläder oftast? typ bikbok, ginatricot, rut m fl och h&m
 
 kan du lägga upp en bild på dig när du är osminkad? 
dålig bild men här är en:)
 
när fyller du år?  29 Augusti 1997
 
vad tycker du om justin bieber? Först tyckte jag att han lät som en tjej och jag gillade inte han men nu tycker jag att han är riktigt snygg och han har men kill röst nu och gör faktiskt riktigt bra låtar nu! men jag är inget dirket superduper fan som typ börjar gråta och håller koll på allt som händer honom.
 
röker/snusar du? snusade ett tag när jag slutade röka men började röka igen, tyvärr, men försöker sluta..
 
One Direction eller Justin Bieber? Justin Bieber!!
 
Vem är snyggast av killarna i One Direction?  var tvungen att google vem som är vem, haha. men Louis Tomlinson:)
 
Roligaste kompisarna? Emma, Amelie, Mia, Samira och Helin:]
 
Planera saker i förväg eller vara spontan? Beror på vad det är, jag gillar att planera även fast jag aldrig följer planerna men jag gillar spontant också så både och:)
 
Är du nöjd med dina betyg? ja och nej, har ju mycket högre betyg nu än för ett år sedan, men tror ändå jag kan göra bättre.
 
Favoritläraren och varför? Micke, för att han är så söt!! och jag gillar hans lektioner, han varierar arbete och prat/berättelser även om han ibland pratar lite för länge. Men hans lektioner är roliga oftast och han är bra på att lära ut!;)
 
Bästa fest-minnet? vet faktiskt inte men midsommar 2011 är ett;)
 
Favoritdricka? (Alkohol) elk med hallonsoda eller cider
 
Hamburgare eller pizza? pizza
 
Vår eller höst? Höst:)
 
Skidor eller skridskor? skridskor
 
Favoritlov? SOMMARLOV!!:D

 
Favoritämne i skolan? Svenska och Historia
 
favorit kändisar? Kendall/kylie jenner, khloe kardashian, miley cyrus dom är det just nu, heheh jag byter lite här och var från kändis till kändis:]
 
favrit kändis stil?
är du nöjd med dina betyg?
favorit serie? 
bästavän?  svar finns längre upp:)
 
dricker/festar du? det händer, dock inte så ofta. förstår verkligen inte folk som dricker typ varje helg orkar..:/
 
hur mycket frånvaro hade du den här terminen? minns inte precis men tror det var typ 36,8 timmar..
 
hur många barn vill du ha? tjej/kille? tre eller fyra barn, om det är fyra så vill jag ha två tjejer och två killar och om jag får tre så antingen två tjejer och en kille eller tvärtom, bara jag får av båda könen:)
 
vad ska dina barn heta? jag vill ha ovanliga namn på mina barn, killnamn har jag inte tänkt så jätte mycket på men tjejnamn så kanske joline, savina, roxanna eller melanie:)
 
är jag bäst i världen? du har inte skrivit namn så vet inte vem som skriver:( men det äru säkert;)
 
är du svensk? Jag är halv svensk, mamma är från sverige och pappa från island:)
 
var har du fått dina mellan namn ifrån? Tara kom mamma på, eller ah hon fick det från en gamal serie som hette return to eden (btw fick jag Melissa från en serie också, little house on the prairie) och Rannveig hette min farmor.
 
var är du född? Umeå bb!
 
det var alla frågor om ni undrar något mer är det bara att lämna en kommentar! fast det får ni gärna göra ändå:) 
 
Idag skulle jag egentligen vara med Alexandra och fara till stan för att se Awa och Benny från Xfactor och eftermiddagen fara på kina restaurang med pappa. Men när jag vaknade imorse hade jag jätte ont i huvudet och mådde illa så ställde in mina planer och stannade hemma. Har bara degat framfrö datorn hela dagen och sett LOL, såg den igår också! och har börjat se serien Veronica Mars igen, grym serie! Imorgon, eller ska jag säga idag i och med att klockan är över tolv? Hur som helst så kanske jag ska vara med Mia en stund under dagen om hon hinner annars ska jag nog bara duscha och ta det lugnt och senare på kvällen ska jag på feeeeeeeest! hahah, nämen Emma fyller ju år på Lördag så hon har bjudit över mig, samira, jessica och isabelle och så hennes kille och syster hem till henne så ska vi väll typ bara mysa. Ska försöka hinna ner på stan idag också, har inte hunnit köpa någon födelsedags pressent ännu. Ska nu fortsätta se Veronica Mars och sen blir det att dejta sängen. puss
 
Nu kör vi en frågestund på bloggen. Ställ era frågor i en kommentar i detta inlägg så besvarar jag dom senare. puss
 
Idag var jag på stan med Emma, Jacke och Elin. Fick med mig en del fina saker hem också. Bilderna ger dock inte plaggen färgen den förtjänar men ja. 
 
Vinröd hoodie Ginatricot 99kr
Vinröd/blå/vit t-tröja Ginatricot 99kr
Vinröda skor h&m 150kr
Rosa usb till min iphone Teknikmagasinet 120kr
Vit skinnväst Carlings 300kr
 
Man måste bara älska mellandagsrean!! Dock så är näästan alla mina julklappspengar men har lite kvar:] sitter och ser på solsidan nu och bara tar det lugnt. ska försöka pallra mig till mitt sovrum snart för att städa.. blir nog en tidig kväll för min del idag, är svin trött! Imorgon kanske jag ska vara med Alexandra men vet inte än hur det blir. puss
 
Hej där! sitter med glass i famnen och ett täcke runt mig och ser på solsidan. Idag har jag bara myst med film och god saker. Imorgon ska jag på stan med några vänner och shoppa lite för julklapps pengarna. Ska verkligen försöka att inte köpa upp alla mina pengar men kommer bli såååå svårt! heheheh.. men nu ska jag fortsätta se solsidan puss
 
God jul alla fina läsare! Igår bakade jag och på kvällen var jag med Emma hos hennes pappa och såg massa filmer och bara myste. Sov hos henne också och så kom jag hem för en stund sedan. Är skit taggad på kalle anka och allt det där, även fast en del figurer blivit bortklipta.. puss
 

 
Bild 1: I torsdags när vi hade typ film/pyssel dag hela dagen i skolan. på bilden ser ni emma!
Bild 2: när jag sitter i klassrummet på torsdagen och ska se bee movie med klassen, haha den äger! och sjuorna hade ävengjort i ordning varsinn påse med gosaker till oss!:)
Bild 3: Jag och Emma efter skolan i torsdags. åååhh jag vill verkligen ha mössan jag har på bilden!
Bild 4: I fredags när jag var på stan med mia och vi åt pommes och lyx shake på max!
Bild 5: Igår när jag var med Emma och jessica och spelade kort och myste.
 
Igår var jag hos emma hela dagen och bara myste. Efter en stund kom Jessica också. På kvällen så spelade vi kort och tjockade oss med massa godsaker. Idag blir jag mest troligtvis hemma hela dagen. Ska duscha, städa och baka. Imorgon är det jul!! Fast... jag har typ redan öppnat alla mina julklappar, min polaroid kamera från mamma har jag fått och öppnat, det från emma har jag öppnat och pappa ska komma förbi idag och får mest troligtvis pengar av han bara.. har bara två attöppna imorgon:( men nu ska jag försöka göra en ny header till bloggen. puss

Hejsan allihopa! Igår var jag på stan med Mia. Alla julklappar är inhandlade nu vilket känns skit skönt! Köpta även en tröja till mig själv som ni ser på bilden nedan. Run dmc står det på den för er som inte ser det. 349 kr på ginatricot, absolut värt pengarna! Är med Emma nu och tittar på när hon bakar med sin mamma. Ska lägga in några bilder från veckan ikväll också. Puss

Hejhej! Gör ett mobilinlägg nu. Har äntligen fått jullov efter en jobbig och slitsam men också väldigt snabb termin. I årets betyg fick man även se frånvaro, vart väldigt mycket! 36,8 timmar tror jag.. Men betygen vart bra, eller vart missnöjd över typ två betyg men har höjt mig i sju ämnen så helt fel var det inte. Ska vila upp mig under lovet och komma tillbaks med ett leende på läpparna och kämpa med blod, svett och tårar haha, och ta mig igenom nästa termin med ännu bättre betyg!! Atm så sitter jag och väntar på att mamma lr pappa ska skicka buss biljett till min mobil så jag kan ta mig till stan för att köpa några fler julklappar och kanske något till mig själv samt vara med min saknade Mia. Puss

Jeans gran canaria Tröja bikbok 
 
Igår var jag som sagt på julspel, å den övre bilder ser ni lite från den. Skit söta barn! Idag hade jag ju sov morgon tll halvelva och sen typ kört margaretaflätan på matten och julbord på skolan som ni ser på den undre bilden (råkade för övrigt tappa ner min mandarin i vattnet:() och så såg jag film på engelska/svenskan och så städade vi och åt jnäck på hemkunskapen. Så väldigt chill dag idag! Imorgon börjar jag nio och vi ska se film, pyssla och köra lite tävlingar med de andra årskuserna på min avdelning. Och sen slutar vi tvåå! Ska försöka dra med mig någon till stan då och se om jag kan hitta fler julklappar. Vet för övrigt vad jag ska få av mamma, en polaroidkamera!!! Skiit glad är jag! För er som inte vet vad det är så är den en sån som man hade förut, och när man tar kort så kommer bilden ut från kameran direkt. Har velat ha en sån hur länge som helst! Idag ska jag förmodligen hjälpa emma och färga håret och sen om vi orkar och hinner så kanske vi far till ug eller nåt. Atm så sitter jag och lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt. puss
 
Igår efter skolan så for jag, emma och johanna till stan och köpte lite julklappar. Efter en stund for johanna hem så jag och emma fortsatte med vår julshopping. Vi tog en liten paus från julhandeln på max med varsinn lyx-shake. Nyårsoutfiten är inhandlad nu också, måste köpa ett par skor också. Nu har jag bara till några vänner och britt, pappa och britt är typ den svåraste.. vet inte vad dom vill ha eller gillar typ.. aja. Idag så åkte vi skrana på idrotten, helt ok faktiskt. annars har dagen vartit rätt så vanlig, ingen elevensval så slutade lite tidigare. Sitter och ser the war at home och bara tar det lugnt. om ca en och en halv timme så ska jag med Emma, Simon och Samira till skolan igen för en juluppvisning och julkul som de från 1:an? till 5:an? står för. Har ingen aning vilka klasser det är men ja, Samiras skit söta lillasyster som typ går i tvåan? ska iallafall vara med och spela Maria, jesus mamma:) Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, underbart! och sen endast två dagar kvar till jullov! puss
 
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH var bara tvungen att lägga ut denna när jag såg den! såhär såg det ut på ett ungefär när jag och emma var på ug för ett tag sen.. ahhahahahahahhahaha älskar dig vännen!♥
1
 
De två första bilderna är från Fredagen. Då jag var med Simon, Helin och Samira på stan osså fick vi två nya vänner, Tony och Ludvig hahaha. Ni kan se dem på den andra bilden. Fast kvällen sutade i kaos haha.. På den sista bilden ser ni Johannas minsta syster Emmie. Igår så höll jag och Johanna i hennes fyra års kalas. Johannas syskon är såå söta!! Mycket skrik och små bråk men det var faktiskt väldigt roligt och alla är så söta! Sen så åt jag hos Johanna, skit gott som vanligt och sen så for vi på ug och hade as kul! Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, förmodligen bara vara hemma mestadels. Ska städa rummet och duscha osv.. puss
Måndagens Outfit:
 
 
Stickad tröja mammas från ullared Långlinne ginatricot 
 
Tisdagens Outfit:
 
 
Tröja bikbok Jeans kappahl Halsband bikbok Ring glitter Klocka ur&penn
 
Onsdagens Outfit:
 

Hoodie "schweden" tysklands färja TT-Line Lil wayne linne marknad Grått linne h&m Blå jeans ginatricot
 
Torsdagens Outfit:
 
 
Hoodie "schweden" tysklands färja TT-Lines Tröja bikbok Blå jeans ginatricot
ville bara säga att min blogg uppdatering inte kommer att vara så bra, inte för att det varit det på ett tag men. Min dator har gått sönder så den är på lagning nu så hoppas att jag får tillbaka den så snabbt som möjligt! här får ni lite instagram bilder från veckan. (melissajonssons heter jag på instagram, följ mig!)
 
 
På första bilden ser ni favoriterna, samira, simon, helin, johanna och emma. och på bild nr två ser ni lite julgodis som vi fick/de som inte var på lucia träning bakade, det var jätte gott!! och på bild nr två ser ni mig och emma som tärnor. Nu är det endast elva dagar kvar till jul ovh är otroligt taggad! ska lägga upp några dagens outfit bilder om en stund också. sitter just nu och ser på julkalendern, tur att den var bra i år. (det var den förra året också) :)) 

Här är några fler bilder från lucian som jag fick in i datorn!
 
 
Bild 1: Emma och Johanna i sina tärn-kläder!
Bild 2: Simon som tärn-gosse!
Bild 3: Max som tomte mor och Jonas som tomte!
 
pusss
 
Här är några bilder från prao veckan. Den var helt okej, praoade på hotell uman. Men har dock rygg problem så fick skiit ont i ryggen! måndagen och torsdagen sög för då fick jag typ bara dammsuga och vika handdukar.. fast på torsdagen fick jag bära massa tunga lådor och packa upp varor och då fick jag skit ont i huvudet. men tisdagen och onsdagen var skit roliga för då jobbade jag i köket och fick hacka massa frukt och ordna massa och sånt. och diska, det var faktiskt hur roligt som helst! sen fick jag ju som plus i kanten, hotell frukost varje morgon!
 
 
Här är två bilder helt random. Den första är från någon dag förra veckan, med johanna när vi var hemma hos henne och myste med en skräckfilm, sinister. Den var faktiskt ganska så bra! och den undre var från igår, då det var andra advent. kan inte fatta att om två veckor är det jul! hur underbart som helst!
 
idag var det skola som vanligt. hade lucia träning hela dagen, ganska roligt men vart skit trött också. sen hade jag möte också med min mentor och mamma och pappa.. de gick väll ganska bra antar jag? ligger i sängen och ser på how i met your mother. imorgon har vi dans på idrotten så ska typ ha klänning, tror det kommer bli ganska roligt faktiskt. men nu ska jag försöka sova. puss
 
Idag är det första advent! Nu är det bara 23 dagar kvar till jul, känns helt overkligt.. känns som att jag just började nian och snart har en hel termin gått. helt sjukt. fredags kvällen, natten och lördagen spenderades med Mia. Sov hos henne och såg på film och bara myste, haha vi köpte 2,4 kilo godis.. Nu ska jag in till stan med mamma för att köpa skor, och kanske något mer?;) puss