tror jag har läst nån gång att du älskade harry potter filmerna och böckerna men typ på din frågestund osv så skrev du inte hp som favorit film, är det inte din favorit längre eller har jag bara inbillat mig?:]

Jo men när folk frågar om favorit filmer osv så glömmer jag alltid några för jag har ju så många eftersom jag är värsta film fantastikern. Men ja Harry Potter har alltid varit och kommer föralltid att vara nummer 1, både böcker och filmer. Älskar verkligen harry potter.
 
hur ser din framtid ut från med och med nu som du skulle vela just nu? asså gymnasiet, efter, barn, bil hus?
hm.. ja gymnasiet, det är ju gymnasiet. Efter ska jag börja på universitetet antingen juridik eller journalistik! vet inte om jag tar typ ett år ledigt och typ reser/jobbar. Vill helst plugga i Stockholm eller Göteborg men kommer jag inte in så blir det väll umeå. Sen vill jag flytta till USA eller England och bo där men det är ju ganska svårt så till att börja med så flytta till Stockholm eller Göteborg om jag får jobb. Vill jobba som advokat eller typ inom journalistik typ skriva för en tidning eller nåt. Sen vill jag skriva böcker på fritiden. Jag vill träffa en underbar kille, typ en italienare eller nåt. Eller nån från Amerika, typ en präst från amerika. min familj skulle vara typ som familjen i serien 7th heaven! Jag vill ha ett fett stort bröllop!! med en skit stor vit klänning. Sen vill jag ha massa barn, typ mellan 3-5 barn! Alla ska ha ovanliga namn! sen vill jag ha typ en range rover eller en g-wagon, eller nån annan stor och maffig bil! vill också bo i ett stoort hus med trädgård och pool. japp typ så, sen vill jag inte skilja mig! hahaha.
 
 
två frågor jag fick för ett bra tag sen men glömde svara på.
 
Hejhejhej! ligger i soffan med Mia och Astrid och har harry potter lan, haha som vanligt. Igår var jag med mia, astrid, samira, helin och simon. Vi bara typ chillade och hade kul. Har fått min skoldator nu, gryyymt! Ska typ vara med Astrid och Mia hela dagen och bara mysa!
puss
bild tagen av emma.
 
hejhejhej! Igår fyller jag 16 år, var dock sjuk så var inte det roligaste men firade med syrran och mamma. Fick en massa grattulationer vilket verkligen var roligt och så vill jag snabbt passa på att tacka emma för ett gulligt inlägg hon skrev på sin blogg, klicka här för att komma till det. Annars då? jo det är bara finfint. Har varit sjuk tis, ons, tor och inte gjort mycket annat än att se på grey's anatomy. btw, ohmygod!!! såg senaste avsnittet av pretty little liars, gaaaaaaash!! längtar verkligen till oktober då det två timmars långa avsnittet kommer ut! och spinnoffen. hur som haver, trodde vi började 8.20 med språk så for till skolan sen fick jag veta att det inte var något idag pga att vi inte hämtat ut våra skolböcker än.. så då for jag hem igen, kul.. idag ska vi få våra skoldatorer också, yeey. så då återgår jag nog till vanlig bloggning igen plus så ska jag göra en ny header som hag tänkt så länge. Efter skolan ska jag vara med Mia på stan och fixa lite. Kanske är med linnea också. Sen ikväll ska jag vara med Mia, Astrid, Samira, Helin och kanske Simon. Nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen.
puss
 
 
 
 
Hello, i Lördags så var jag hundvakt så Astrid kom över och var med mig under dagen. Grymt roligt att träffa henne igen efter ett helt år då hon varit i Spanien. Sen så for vi och köpte lite godis och så for vi till stan med Simon, Samira och Helin och for på utomhus bio. Riktigt mysigt var det, hade massa filtar och allt, filmen var sådär. Sen hängde vi nån timme på stan och donken och så for vi hem. På Söndagen var jag med Emma, vi for till nydala och solade och snackade och sen gick vi till campingen och hoppade på stuttsmatttan och hade massa kul. Bättre bilder kan ni hitta på emmas blogg, klicka här. På kvällen for var vi hos henne och såg på film. Igår var det då skola och efter skolan for jag till stan med Ida och Hanna. Hanna for efter nån halv timme då hon skulle med bussen så jag och Ida gick och mötte upp hennes kompis Linn och så gick vi in till stan och träffade lite folk. Sen for jag hem och somnade ganska snabbt, var sjukt trött och sliten och var lite sjuk. Idag så stannade jag hemma från skolan eftersom jag fortfarande är sjuk, hoppas jag är kry nog att fara till skolan imorgon.. mamma kom hem med kladdkaka med vit choklad och hallon till mig så ska äta det efter maten, är helt kär i det. Såå gott!
puss
känslan som uppstår när man ringer till polisgrejs och ska göra an anmälan och man väntat i kö i typ fem minuter och så avbryts samtalet, TVÅ gånger....... så jäävlaa dryyyygt!!!
 
ursäkta för riktig dålig uppdatering, ah egentligen hela sommaren. lägger upp bilder från island och sommaren osv sen när jag får min skoldator vilket borde vara nu till veckan. Har iallafall börjat gymnasiet nu. Samhällsvetenskap på dragonskolan, hittils har det varit bra. Alla i klassen verkar snälla och lärarna, iallafall de flesta, också. känns ganska drygt ändå att börja skolan igen men ganska skönt ändå att komma tillbaks till någon slags rutin. Idag hade vi två lektioner och sen slutade vi. For till stan och mötte upp mina föräldrar och gick in på polishuset och fixa nytt id kort till mig och sen fortsatte jag och pappa vidare till specsavers och boka tid för mig att få kolla med en optiker och massa för att skaffa linser. Föresten så måste jag bara säga detta att jag tappade min plånbok och pass när jag var i Island med allt i! tur jag inte hade hunnit få mina pengar än, så det var därför jag var tvungen att fara och fixa nytt id kort, är så sjukt jobbigt att inte ha det, plus så måste jag också fixa nytt bankkort och bibliotekskort och kan inte fixa det utan id kort.. Hur som helst, efter det mötte jag upp Emma som jag inte träffat sedan vi var på trästock så vi gick och fikade på mat&prat, blev en caramel cappuccino frappe och kladdkaka med vit choklad och hallon för mig, såå sjukt gott!! Sen köpte jag ett par nya jeans och nytt solpuder. Träffade även Alexandra och Robin en stund. Nu sitter jag och ser på Bates Hotel, jätte bra serie som jag just börjat kolla på, och sen så ska jag förmodligen till Emma och kanske se film eller göra något annat kul.
puss
 
hellu. har inte uppdaterat natt sen jag kom hit men ah, sitter hos min kusin nu och hennes familj har sovit har nagra natter nu och imorgon aker vi hem fast kommer inte vara i umea tills mandag morgon typ halv tio.. idag har jag bara degat har inne och spelat lite wii och sett de tre sista harry potter filmerna och sa. Nu sitter jag vid datorn och ser pa lol sa tankte jag kunde passa pa att uppdatera. Ska fortsatta se pa lol nu och sen kanske se natt annat och sen duscha. uppsaterar med bilder osv nar jag ar i sverige igen.
puss
 
 
Åh alla måste kolla på den här. Sitter och gråter. Förstår verkligen inte hur folk kan behandla andra såhär, Man kan ju inte styra sina känslor.. att det kan gå så långt. Det är en kortfilm som handlar om att det vanligaste är att folk är homosexuella och att det "inte är ok" att vara hetrosexuell. Så som det typ är nu i världen, fast tvärtom. Dock har det ju blivit mer och mer acceptabelt men inte i alla länder. Tex i USA så är det ju inte lika okej som i Sverige. Tycker iallafall att all kärlek är viktig och det spelar väll ingen roll vilket kön. Hur som helst, kolla på den!!
puss
 
 
 
Sista bilderna tror jag! åh så jag saknar turkland.
puss
Åh idag är det 1 Augusti!! Ganska så mycket som händer. Imorgon fyller min mormor år.. hon är död men saknar henne verkligen:( sen kommer ju Carolina frn härnösand hit imorgon också och på Lördag blir det bröllop då pappa och min låtsas mamma ska gifta sig. Sen på Tisdag far vi till Island!! Kommer hem den 19 vilket är samma dag som skolan börjar. Är lite sad att jag kommer komma sent eftersom det är ny skola, nyklass osv så hoppas jag hittar rätt haha. nej men planet landar halv tio så jag åker dirr till skolan. Sen den 29 fyller jag 16, yeeey! hahah hoppas denna månad blir riktigt najs! 
 
 
 
 
Idag så for jag med syrran till stan och kolla efter skor till bröllopet, hitta ett par som får funka såå:) har inte så mycket mer att skriva.
puss