Som jag kände på mig gick nationella provet inte så bra som jag hoppats. Efter skolan var jag en stund med Emma och sen på kvällen var jag ett tag med Johanna. Kom just ur duschen och ser på pretty little liars. Imorgon slutar jag fyra.. sen ska jag till Johanna och äta grillat och sen far vi nog till majbrasan. Blir antingen här på ersboda eller på grubbe, vi får se. Ska förmodligen sova hos henne också vilket blir mysigt. Sen är jag ledig på Onsdag också, riktigt skönt! Men ska torka håret nu och sen lägga mig. 
puss
 
HAHAHAHAHAH så otroligt jävla sköna killar asså!! så jävla kul!
 
sitter i sängen och lyssnar på musik. Är sjukt nervös just nu, har engelska skriftligt nationella. Vanligtvis skulle jag inte oroa mig när det gäller att skriva berättelser osv vare sig det är på svenska eller engelska men just idag är jag verkligen inte på rätt humör och min hjärna är inte på rätt ställe idag.. aja ni får önska mig lycka till iallafall. Kanske får tillbaks min hjärna innan provet hehe.
puss

Om du fick en miljon och fick behålla dom i en vecka vad skulle du göra?

Åh jag skulle ta första bästa plan till USA, New York med mina bästavänner. Shoppa loss som in i h-vete och sen flyga vidare till hollywood. Shoppa som faaaan och så dra vidare till Los Angeles. Checka in på hotell i en månad, all inclusive och betala flygbiljett hem om en månad för mig och mina vänner. Shoppa loss som fan sista dagarna och sen skulle jag de andra tre veckorna bara chilla vid poolen eller havet och leva livet!!

 

är du mammas flicka eller pappas flicka? 

Jag är nog pappas flicka:)

föredrar du att va hos din pappa eller föredrar du att va hos din mamma, isf varför? 

föredrar nog att vara hos pappa, gillar mitt rum mer där osv

vem älskar du mest av dina föräldrar? 

Älskar mina föräldrar lika mycket 

har du bättre rellation med din mamma eller pappa?

Har nog bättre relation med min pappa skulle jag säga

en låt som får dig att bli glad?

Åh den var svår, det är lite olika men Veronica maggio låtar får mig alltid på bra humör. Har så mycket minnen med dom låtarna haha.

 

favorit plagget i garderoben?

Hm.. har några stycken bland annat mina jeans som pappa köpte i gran canaria, min mössa från carlings, mina vinröda skor från h&m, mina bruna boots som jag fick av emma nyman, min nya jeans väst, mina två favorit jeans shorts från bikbok och ginatricot och såklart mina bacis hoodies, vinröd och svart.

10 plagg du verkligen vill ha nu/till sommaren?

Finns så mycket men, vita stickade shorts, levis shorts, converse, skinn jacka, militärmönstrad jacka, nya svarta jeans, buister, fransväska, snygga tishas, trashade shorts med nitar, drömfångare halsband.

Måste ha plagget till sommaren?

oj bara ett.. blir jävligt svårt! vill så gärna ha allt som jag nämnde åvanför.

Saker som du stör dig som vissa gör?

de beror helt på vilket humör jag är på. Men folk som tror att dom är bättre än alla andra, folk som skryter och folk som är flera i grupp som går på en som är själv. sjukt fegt.

Dröm plagg? 

Det skulle nog vara en kenza skinn jacka eller jeffrey campbell skor.

 

Dröm yrke? 

vet inte riktigt men skådis, åklagare, jornalist eller författare är vad jag vill just nu iallafall.

5 saker du vill göra när du blir 18?

fyller ju år just efter sommarlovet men tänker då spendera sommarlovet innan jag fyller 18 som att jag är 18 så, here we go.

1. Året jag fyller 18 vill eller nej SKA jag fara till tomorrowland!

2. Sen planerar jag och Mia även att spendera lite tid av den sommaren i Turkiet tillsammans då hennes föräldrar har en lägenhet där så vi bor ju gratis bara mat och sånt vi betalar.

3. festa såklart!

4. tatuera mig ska jag absolut göra!

5. skaffa körkort och bil.

vad ska du göra i sommar? 

Ska till turkiet, ska vara brudtärna på min pappa och låtsasmammas bröllop, ska till Island och hälsa på min släkt och annars ska jag nog bara umgås med vänner, sola och bada och bara leva livet. Som det ser ut just nu blir det inget sommarjobb då jag inte fixat något och det är lite svårt med tider osv eftersom jag ska utomlands. Jag och Johanna ville också åka till Göteborg/Stockholm men tror dock inte det blir av eftersom jag nu får mitt barnbidrag och måste ha fickpengar till turkiet och island så har nog inte råd tyvärr.

Drömresa?

Min absoluta drömresa är till USA! Helst till New York eller någonstans i Kalefornien eller Miami. Men egentligen vart som helst i USA går bra! Dock vill jag resa över typ hela världen! och några andra resemål som jag gärna skulle vela fara till är England, någonstans i Afrika typ Tanzania, Italien, Paris, Bahamas, Tokyo, Thailand, Mallorca, Dubai och såklart Australien!! Och så resten av världen haha.

 

och vad ska du/vill du göra där, glömde fråga de i andra frågegrejskommentaen :)

var kommer du befinna dig år 2014 och vad ska du/vill du göra den sommaren?

Början av år 2014 kommer jag att gå andra terminen på gymnasiet. Kommer vara 16, wiho! Förhoppningsvis fått massa nya vänner osv. Kommer befinna mig i Umeå eftersom jag endast sökt gymnasium här. Har ingeeen aning om var jag kommer göra under sommaren. Vill såklart utomlands, förhoppningsvis med någon/några vänner. Tror dock inte det kommer hända då jag inte tror jag skulle ha råd eller om jag skulle få. Annars tror jag nog att jag bara skulle vara med massa folk, bada, sola, grilla och sånt som man gör på sommarlov. Och sen fyller jag 17 och börjar andra året på gymnasiet.

var kommer du befinna dig år 2015 och vad ska du/vill du göra den sommaren? 

17 bast, andra terminen andra året på gymnasiet. Kommer somsagt fortfarande befinna mig i Umeå. Under sommaren ska jag förhoppningsvis att befinna mig ett tag i Turkiet med Mia, chilla i solen, bada, drinka drinkar och shoppa. Sen SKA jag i slutet av juli fara till Belgien med härliga vänner för att fara på tomorrowland!! Supa som fan, dansa och hoppa till all musik, skratta, få nya vänner och ha super kul helt enkelt. Sen fyller jag, det efterlängtade nummeret ARTON!!!!!! Så jävla najs asså! Sen hoppas jag verkligen att jag får fara som utbytesstudent till USA. Tror inte det kommer bli av i och med att de är så dyrt men man kan ju alltid drömma. Skulle vara heeelt underbart.

var kommer du befinna dig år 2016 och vad ska du/vill du göra den sommaren?

Som sagt kommer jag förhoppningsvis att befinna mig i USA som utbytesstudent, om inte går jag sista året och sista terminen i gymnasiet och sen tar jag STUDENTEN!!!! under sommarlovet kommer nog, om jag har råd att fara utomlands med vänner. Dricka kommer jag då verkligen göra och så allt annat som hör till sommaren. Sen ifall jag var utbytesstudent så måste jag ju gå om sista året i gymnasiumet med 98or men det skulle det absolut vara värt. Om inte så kommer jag nog att förhoppningsvis jobba någonstans i något år innan jag börjar universitetet eftersom jag inte tror att jag ska börja universitetet direkt utan ta ett år "off". Om jag går universitetet direkt så kommer jag förhoppningsvis gå i Stockholm eller Göteborg om jag kommer in och om inte så går jag väl här i Umeå. 

vars vill du bo när du blir stor? 

Allra helst skulle jag vela bo i Los Angeles eller någon annanstans i Kalefornien. Eller ja.. i USA överhuvudtaget. Annars skulle det inte vara helt fel att bo i Italien eller Engeland för den delen. Om inte jag flyttar utomlands så kommer jag definitift att bo i Stockholm eller Göteborg! kommer inte vara kvar i Umeå iallafall.

vill du ha en/flera tatueringar, isf vad och vars?

Åh ja jag vill ha tatueringar. Inte riktigt bestämmt vad än men skulle vela ha på handleden en drömfångare och texten "live your dreams" eller "fulfill your dreams". Sen vill jag också ha en tatuering där det står "fall seven times stand up eight" eller "when life gives you a hundred reasons to cry, show life you got a thousand reasons to smile" vet inte riktigt vars dock, kanske på sidan vid revbenen. "you only live once" kanske i nacken. "stay strong" på armen, liknande den kenza har. "What goes around comes around" antingen runt handleden eller som ett infinity märke. och så sist men inte minst, den som betyder mest. Vill ha en tatuering på vänstra bröstet, när mitt hjärta där det ska stå "mamma pappa syster". den sistnämnda ska jag absolut göra!

 

gammaaaaal bild! saknar ändå mitt blonda hår:( fast är nöjd med brunt iallafall just nu.
 
Hejsan allihopa. vet att min bloggning verkligen varit dålig nu men har helt enkelt inte haft lust. Veckan har spenderats på skolan och med Johanna tror jag. Var och såg studentfesten på bio med Johanna. Hahah den var riktigt bra och rolig. Idag var det skola, dock försov jag mig till jätte sent så hann va med tio minuter på sista lektionen innan lunch och sen for vår klass till operan på stan och såg någon dryg dans uppvisning med massa andra klasser från andra skolor. Efteråt så for jag Johanna och Amelie som också var och såg uppvisningen med sin klass, til stan. Chillad runt och träffa några och så. Kom hem vid halv fem ungefär och åt och fixade lite småsaker och så. Sen for jag till ug och var med Johanna, Hanna och Mahshid. Vi for till skatehuset eller vad de nu kallas och åkte skatebord, hahah hade riktigt kul! Sitter i soffan nu och ser på pretty little liars, heheh ser om hela serien nu. Har någon av er tips på en bra serie får ni gära kommentera! 
puss
 
 
Var tvungen att göra två videos pga att man bara kan spela in i 10 minuter. Men här är några svar, och så fick ni en video där jag flummar som fan hahah. Mobba mig inte nu. 
puss
 
 
 
 
 
 
 
 
Tröja // Ginatricot 75:- rea  Jeansväst // H&M 299:-  Glow In the dark armband // H&M 39:-
 
Hallåj! Sitter i sängen och ser på modern family, hahah så bra! Igår efter skolan for jag till stan och mötte upp Mia. Vi kollade runt på lite kläder och bara snackade. Jag fick med mig lite smått hem, kan visa det lite senare. Sen for jag till ug med Mahshid. Det var ett musikquiz och mitt lag vann! Mitt lag bestod av mig, Mahshid, Ali och Mazgin. Mazgin är ju gryyyym på låtar och musik så han var en stor hjälp!! Idag har jag bara varit hemma och pluggat lite engelska och matte inför nationella nästa vecka. Skulle egentligen vara med Samira, Helin och Eken nu på kvällskvisten men känner att jag inte är kry nog. Så ska bara mysa i sängen med modern family och kanske plugga lite mer. 
puss på er!
 
Blev inte att vara med Emma igår utan var med Johanna och Katthen. Vi chillade runt på stan och jag åt. For hem och såg på tonårsbossen och duschade och så gick jag och la mig tidigt. Sitter på no nu och ska skriva om återvinning, går helt okej. Fick veta att jag kommer få D som slutbetyg i fysik vilket är ganska najs, från F till D, inte dåligt. Men slutar nu så ska dra på lunch. Kanske ska vara med Mia efter skolan, annars ska jag nog vara med Mahshid. 
puss
 
Fick hem biljetterna till studentfesten som har premiär imorgon här i Umeå. Ska dock se den med Johanna men hon befinner sig inte i Umeå under helgen så vi ska se den till veckan istället vilket är lika bra det då jag är sjuk typ och ska försöka var hemma mycket i helgen och vila upp mig. I Tisdags hade jag nationella hela förmiddagen, i Geografi. Gick helt okej faktiskt och tror då inte jag får ig iallafall. For lite tidigare från skolan pga en sak. Var med Emma och bara snackade och så åt jag även där och så for vi till ug och även Mahshid kom och sen Judith. Igår hade jag nationella i geografi igen. Det var svårare igår än i Tisdags tycker jag. Hade även bild sista lektionen, jag riskerade att få ig i det (från g+ till ig.. inte ok) eftersom jag inte gjort en uppgift. Men gjorde den igår så nu har jag inte ig varning längre vilket känns skönt. Ska dock göra en till och skicka in så att jag kan få ännu högre betyg. Efter skolan for jag hem och sov, hahah. Sov efter nationella i ca 30-40 min och när jag kom hem sov jag en timme. Var heelt slut! Sen for jag till Mahshid och mötte Johanna på vägen så hon, jag, Judith och Mahshid for till kyrk ug och träffa massa peeepzzz. Idag hade jag Svenska nationella den muntliga delen. Gick skit bra!! Vet dock int betyget än men hoppas på B-A annars blir jag sjukt sur/besviken men tror då att jag fick bra. Sista lektionen var slöjd, och fick då veta att det bara är fem slöjdlektioner kvar. Går tydligen bort tre lektioner nångång. Asså shit.. kan inte förstå att det bara är ÅTTA VECKOR TILL SOMMARLOV!?!?!?!?!? heeelt sjukt vad tiden går snabbt! Kommer nog sakna ersängskolan, en del lärare och klassen. Men ska se till att inte tappa kontakten med dem, alltså med dem jag umgås med. Ligger i soffan hos mamma just nu och ser på andra avsnittet av tonårsbossen. Det regnar ute så orkade inte cykla till pappa eftersom jag också kanske ska vara med emma som bor två hus från mamma. 
 
Är på väg att bli sjuk/har blivit sjuk. Är heelt slut, var nog därför jag sov så mycket igår och funderar på att sova nu. Mår lite illa, dock mindre än igår och förrigår och har svin ont i halsen och huvudet och hostar som bara den!! :(
puss
T-shirt secondhand Jeans Grancanaria Hoodie Ginatricot Tjocksockar gamla
 
T-shirt Ginatricot Jeans KappAhl Hoodie Ginatricot Tjocksockar gamla
 
Tisha Bikbok Jeans Rut m fl Hoodie Ginatricot Mössa Carlings
 
Jeans Ginatricot Lil Wayne linne vännäsdagarna (marknad) Hoodie Ginatricot Tjocksockar gamla
 

Vet att min uppdatering inte varit så bra senaste dagarna men har som sagt haft mycket att plugga samt varit med vänner och sånt. Har inte uppdaterat med ett inlägg med vad jag gjort under dagen sedan onsdags då jag lade upp en video på min dag. I Torsdags var det skola först, minns faktiskt inte vad jag gjorde efter skolan men tror jag for hem och sen efter maten for jag på ug med Johanna. Sen på fredagen så var jag ju i skolan och sen for jag till stan med Mahshid och kollade på lite skor och bara snackade och skrattade. Sen for vi till henne och åt och så for vi till ug och träffade en massa folk och tog det bara lugnt. Under Lördagen så var jag hemma och var hundvakt åt my samt pluggade lite geografi inför nationella provet imorgon och sen på kvällen så for jag till ug med Mahshid. Efter ett tag kom även Judith och vi chillade med massa annat folk bla jakob, idris, Abel och Ali. Sen på söndagen var jag bara hemma och myste. Idag så var det först skola, inget speciellt som hände. Sen for jag hem till mamma och tog det lugnt, är ju egentligen hos pappa men mamma bor närmare skolan typ fem minuter från skolan om man går, och det regnade ute och skulle ändå tillbaks cirka två timmar senare. Vid fem for jag tillbaks till skolan för mitt allra sista utvecklingssamtal i grundskolan. Gick huuuuur bra som helst och är verkligen super nöjd och stolt över mig själv! Nog det bästa utvecklingssamtal jag någonsin haft. Sen kom Johanna med sin mamma och sina söta småsyskon och hämtade upp mig osså for vi till coop och köpte godis inför nationella imorgon, har dock lyckats äta upp typ hälften hehehe och jag köpte inte lite om man säger så. Sen har jag bara degat hemma resten av kvällen. 
 
Fick förresten ett mail från Nicole, nickys.se, där hon berättade att jag vunnit två biobiljetter till filmen studentfesten. Blir förmodligen att bjuda med Johanna. Detta är nog första gången jag någonsin vunnit en tävling! kul. puss
 
Vill ni vinna en utav de där urläckra Daniel Wellington klockorna? Gå då in på http://www.andreaviktoria.blogg.se/ och var med i tävlingen. Har själv väldigt länge haft ögonen på "classic southampton dam" alltså den blå, vit och rosa. Tycker dem är så himla snygga och enkla och passar de mesta. Im totally in love. För övrigt är bloggen riktigt bra och läser den dagligen. puss
 
Eftersom jag laggt bloggen lite smått åt sidan eftersom jag har massor av nationella prov nu till veckan och även läxor och inlämnings uppgifter som ska in. Så därför tänkte jag dra igång en frågestund, så nu har ni alltså chansen att fråga mig om vad som helst. Allt du vill veta och kommer svara på alla! (Kanske inte alla oseriösa eller frågor som jag inte tycker är lämpliga). Så ös på med frågor nu. puss

 
Idag har jag suttit och gjort en "Before I die" lista. Är hittills uppe i 130 saker och det kommer att komma fler. En del av dessa saker finns med också. Som att hoppa bungyjump, resa en massa, en massa om kärlek och äventyr osvosv. På en utav bilderna står det också "attend tomorrowland" vilket jag verkligen ska göra när jag fyller arton!! För er som inte vet vad det är så är det en skiiit stor festival i Belgien med en massa dj's och fleraflera tusen ungdommar! Kolla bara på denna video, huur kul vore inte det här liksom?! underbart.
 
 

 Det är ganska kul faktiskt att göra sånt haha. Puss
ååååååååååh är så sjukt arg/besviken/ledsen osv.. vi har bara jobbat med historia i 9an och geografi hösten i 8an.. och nu har vi fått veta att nationella provet i so är på Tisdag och Onsdag nästa vecka och det är i GEOGRAFI.. såklart. Med min tur också. Är sjukt ledsen nu för nu kommer jag att typ få F i det känns det som. Kan typ bara lite vad gäller vars alla länder och sånt där är och det är typ europa och lite nordamerika. Vi har knappt jobbat med det alls. Det här kommer då fan inte gå bra, får typ en klump i magen bara jag tänker på det. FML!!!!
 
bikinis + shorts
 
Snygga bikinis och snygga shorts! Stickade shorts och bikinis på sommaren är ju såå snyggt! Klicka på bilden för att se vars allt är ifrån. puss
 
Alla bilder är från glassmässan/glassfestivalen förutom den tredje bilden som är tagen i Fredags kväll. Bilderna har jag tagit från samiras blogg, dock kan jag stolt säga att jag faktiskt tog fjärde bilden med hennes kamera! Ni hittar samiras blogg här! dock är de två sista bilderna instagram bilder, en är min och den andra är Helins.
 
 I Lördags klev jag upp med tuppen! Nejmen vaknade vid åtta tiden och missade dock bussen som de andra tog så tog en buss en halvtimme senare och så mötte jag upp tjejerna där. Hade riktigt roligt och det var riktigt gott! Mina favoritsmaker var bubblegum och polka. Vart skit mätt på all glass och vid halv ett (?) for vi därifrån och gick till stan. Där gick vi runt och kollade bland lite kläder och bara myste på och sen så for vi alla hem. Tog det lugnt hemma och fick mig en liten tupplur, eller vad det nu kallas, eftersom jag endast sovit tre timmar under natten. Sen på kvällen for jag på ug och var med Mahshid, Nasra, Paula och en massa sköna grabbar. Igår så var jag hemma hela förmiddagen och sen på kvällen så var jag med johanna och vi hälsade på hennes jätte gulliga och sköna farmor som bjöd på lite godis och bulle. Idag började skolan igen vilket jag verkligen inte sett fram emot men det är ju bara tio veckor kvar till sommarlov (!!!!!). Guud vad tiden går snabbt, känns som jag nyss börja högstadiet och så går jag ut grundskolan om tio veckor! Efter skolan så for jag till stan med Johanna och Alexandra. Vi gick bara runt och loda haha.. nejmen vi satt och snackade lite och så. Ikväll blir det förmodligen att bara vara hemma och mysa med choklad och någon film. Blir nog också en tidig kväll för min del då jag är väldigt trött! puss
bild ett: fint träd pyntat med påskägg på stan // bild två: jag, Ekaterina och Johanna inne på saga teatern // bild tre: biljetterna till Shan the man Atci // bild fyra: jag och Johanna med Shan efter hans show
 

Idag när jag vakna så fixade jag mig och sen for jag till stan och träffade Johanna och Jacob. Hängde lite och bara snackade. Jag och Johanna gick och betala och hämta ut biljetter till Shan the man Atci, det är en komiker för er som inte visste det. Sen träffade vi Samira och gick med henne för att möte Helin och så skulle de gå och hämta ut sina biljetter. Under tiden gick jag och Johanna till saga teatern där Shan hade sin show. Efter en stund så kom även Samira, Helin och Ekterina. Showen var riktigt bra och fick mig ett gott skratt! Verkligen värt pengarna! Tänkte bara slänga in detta inlägg lite snabbt innan jag nu går och lägger mig. Borde egentligen ha gjort det för längesen i och med att jag ska upp typ åtta. Ska på glassfestivalen med Johanna, Samira och Helin. Gott kommer det då bli! Men nu ska jag lägga mig så jag iallafall får några timmars sömn. puss
 
vår jackor
 
Några jackor, och en väst, som jag tycker är riktigt snygga. Nu till våren är militärgrönt och camoflage mönster ritkigt inne. Har länge velat ha en camoflagejacka. Bomberjacka är också skit snyggt! klicka på collaget för att se vars allt är ifrån. (en del av dessa plagg är från h&m och av någon konstig andledning kunde inte priserna sättas från h&m:s hemsida men ah) puss
 
summer
 
 
 
vår kläder
 
Två collage på lite plagg jag vill ha nu till våren och sommaren. Det övre collaget är, som ni nog förstår, sommar collaget och det undre vår collaget. Vill ni veta vars allt är ifrån, klicka på collagen så kommer ni till min polyvore. puss
Två bilder från Tisdagen.
 

Min uppdatering har verkligen varit kass menmen. I Söndags så var jag ju som sagt hos Helin och firade henne. Sen på Måndagen var jag bara hemma och tog det lugnt. I Tisdags så for jag till stan och mötte upp Mia, vi gick runt i affärer och testade lite kläder och så. Sen for vi till waynes coffee och tog en fika och pratade om lite allt möjligt. Chatcha upp helt enkelt, det var ju ett tag sedan vi träffades så detta behövdes verkligen. Sen for Mia hem och jag stannade kvar för att vara med Paula. Vi kollade på skor och sen träffade vi några och satt och snacka med dem ett tag. Sen for vi till ug och så kom Mahshid. Igår skulle jag egentligen vara med Mahshid men det blev inte av så var bara hemma hela dagen och hade lite spamys med mig själv hehe. Idag ska jag ta det lugnt under dagen och sen ikväll vid åtta kommer Johanna hem från fjällen så jag ska vara med henne. Har saknat min lilla batman!♥ puss
 
I Söndags fyllde Helin 16 år. Så vi var en grupp vänner hemma hos henne och firade henne. Hade riktigt roligt, vi sjöng för henne och hon bjöd på en riktigt god middag och en skit god hemmagjord tårta som var skit snygg. Ni ser ju bilderna. Vi dansade en massa och sjöng, i slutet på kvällen så släckte vi alla lampor, tände ett ljus och berättade spökhistorer, vi bara umgicks helt enkelt vilket var riktigt mysigt. Alla bilder är tagna från Samiras blogg, kolla in den här! puss 
Jag har utvecklat en fobi för tyg i munnen, haha. Asså typ om små barn, eller mina kompisar/syster ska försöka reta mig, stoppar in tröjärmen i munnen.. eller en kudde elelr bara nått med tyg. så otroligt obehagligt och äckligt och jag får typ panik bara jag tänker på det och måste ah något ätbart i munnen typ tuggummi som jag kan tugga på. för det är det att det känns jätte äckligt i mina tänder eller hur man nu ska förklara.. hade inte detta förut med har fått det de senaste året.
 

Jag vill ha ett jobb och kunna tjäna egna pengar. Jag har ju börjat få mitt barnbidrag varje månad vilket går på 1050, och jag är en sådan person som absolut inte kan spara! Så dessa pengar försvinner på en gång. Och jag måste spara pengar så jag har fick pengar när jag far till Turiket och Island i sommar..
 

Jag är otrooooligt lat! fråga alla mina kompiar och dom kommer definitift svara ja, speciellt emma. Emma brukar vela fara ut och powerwalka och brukar försöka få med mig.. vilket inte är ett lätt jobb kan jag lova. Hon måste typ muta mig och dra med mig ahah. Sen väl ute klagar jag bara. Är riktigt lat även när det gäller annat, typ att städa eller duscha för att jag sen måste platta mitt hår som blir riktigt lockigt (misstolka inte nu, jag duschar). 
 
Har även fobi för om man drar sina händer mot tyg/tråd eller papper! tex om man ska vika ett papper och så drar man handen på sidan för att "det ska sitta eller hur man nu ska förklara. riktigt obehagligt och mitt huvud typ hdfgjeh.. fast min fobi för tyg i munnen är mycket större, denna fobi, iallafall för dra handen mot sina byxor/trådar osv , har minskat men den var värre förut.
 

Jag vill ha en pojkvän men ändå så vill jag inte det?! många av mina vänner runt om mig har pojkvän eller är på g med någon/några.., och de har ofta problem och bråk och det är drama hit och drama dit.. just därför vill jag inte ha en pojkvän. Det verkar bara bli bråk hela tiden och vem orkar det, och sen är jag ju endast femton år och tror knappast att jag skulle gifta mig med killen jag blev tillsammans med nu liksom och då lever jag hellre livet som singel och oberoende av någon kille och behöver bara tänka på mig själv! men sen vill jag ju såklart också bli kär, ha någon att krama och pussa och som jag kan prata med osv. men det kan nog vänta några år hahah.
 
När jag ska sova så typ drömmer jag mig till en annan värld. eller det är fortfarande den här världen men jag är en heelt annan person i en helt annan familj och så kommer jag på repliker och händelser, just nu är dem på husbils semester i europa.. ahah sen somnar jag och nästa kväll fortsätter jag där jag slutade. har nog hållt på såhär två år nu eller något liknande. Dock var jag en annan tjej i en annan familj förut men sen bytte jag för något halvår sen, helt knas?
 

Jag önskar att jag inte var svensk, eller jag är ju egentligen 50% isländsk men jag menar typ 50% italiensk eller spansk eller något annat. Vill ha mörkare hy, har skit blek nu ju, mörkt hår osv.. och kunna prata det språket osv:(
 
Jag önskar att jag lärde mig Isländska när jag var mindre så att jag kunde komunisera med mina släktingar där genom isländska och inte engelska, dessutom kan inte alla där engelska tror jag, iallafall inte den lite äldre generationen.
 

Jag hatar när folk frågar självklara saker om mina föräldrar, dom är ju döva. Tillexempel hur det handlar.. eller hur dom gör när dom ska på utvecklingssamtal tex osv.. riktigt drygt faktiskt. Eller när dom vill att jag ska säga nått på teckenspråk, jag vet aldrig vad jag ska säga och vill inte sitta och prata med mig själv heller.. hehe.
 
Jag är jätte stressad och orolig för gymnasiet, inte just att bröja gymnasiet för det kommer blir skit kul. Men att jag ska välja fel gymnasie. Jag är ganska skoltrött så jag valde hotell och turism just för att det verkar vara en rolig linje och för att man gör mycket utanför skolan osv men jag vet inte om det skulle vara ett jobb som jag vill jobba med när jag blir stor. Jag vill gå jurist linje på universitetet sen och bli åklagare men smatidigt vet jag inte om jag skulle palla i och med att jag är skoltrött redan nu. Och jag vill helst flytta från sverige när jag blir stor till usa eller till england men om jag ska jobba som åklagare så är det ju olika regler där och massa krångliga ord osv.. så jag är jätte orolig för det..:(
 
behomisk till sommaren
 
Här är en del kläder som mer än gärna skulle få hoppa in i min garderob till sommaren. Så otroigt jävla snyggt, jag dör! klicka på bilden för att se vart allt är ifrån och priser. Verkligen helt döttskär i väskorna, playsuiten, byxorna och ponchon! puss