Asså ååååååhhhhhhhhh min dator dampar så den är på lagning i skolan.. Så uppdateringen kommer suga! Är iallafall hos emma nu och ska se film, kanske uppdaterar senare.



Bild i repris men aa:)
Sitter på textilslöjden och tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Håller på att klippa ut tyg och sånt och nu så räcker inte tyget och lite sånt, helt knas! Men det ska nog lösa sig. Efter skolan ska jag förmodligen fara på stan och träffa anders och kanske Jennier. Men ska fortsätta nu. puss
Ligger i sängen och ser private practice, men ska gå till skolan nu. Vi börjar ju nio den här veckan eftersom det är elevensval, jag har syslöjd. Hinner inte skriva mer måste gå men uppdaterar senare. puss
Ska bloggen vara ljus med ljus bakgrund och mycket rosa (då måste jag byta header)
Eller ska bloggen vara mörk och ha mörk bakgrund (då ska jag ändra färgen på texten till svart eller mörk rosa?)
Kommentera och hjälp mig för jag kan inte bestämma mig! pussssss


Har legat hemma i sängen typ hela dagen förutom typ tio minuter då jag duscha. Har lanat private practice och ätit massa godis, haha lite tjock jag vet. Jennifer skulle kanske sova hos mig, vet inte hur det blir men aa vi får se. Som ni ser har jag bytt design o lite sånt, vad tycker ni?


Gammal bild på mig och min lillasyster.


Ligger i sängen och lanar private practice med minst två kilo godis, haha köpte fett mycket igår kommer räcka minst en månad! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske far på stan och träffar någon kompis? Aja vi får se vad som händer skulle kanske vara med Jennifer senare men vi får se hur det blir. pussssss
Blir så jävla less på allt och alla, hatar skolan inte bara för att det är jobbigt och så men för vissa elever på vår skola är dumma i huvet och rektorerna och lärarna också som inte gör ett jävla piss. Förlåt att jag svär och tar ut det på bloggen men känner att jag måste skriva av mig. typ varje dag blir det bråk mellan oss och några andra och typ varje dag säger dom hora till mig och mina kompisar, blir så jävla less då skolan inte tar tag i det. säger dom hora en gång till kommer jag byta skola känns det som.. för typ en o en halv månad sen blev jag slagen av en kille på skolan rakt på näsbenet med knytnäve då han kallat mig hora o sånt o jag kallat honom för neger (nej jag är verkligen inte rasist!!) då han faktiskt kom fram till mig och sa "säg det, säg det" osv (asså neger) och han tryckte upp mig mot en dörr o då jag bitch slappa han slog han mig rakt på näsan och det blödde ju inte lite.. skolan skulle polis anmäla detta men..... rapporten kom ju som vanligt inte fram. Blir så jävla less på våran skola då lärarna tror att vi ska ha förtroende för dom osv dom förtjänar det ju inte. jag och emma skrev ett brev om detta till våran rektor och så ville hon snacka med oss men jag var sjuk igår så var inte i skolan men hon tog typ bara upp andra grjer som rökning och sånt, lärarna på våran skola tar oss inte i försvar, ibland hör lärarna när dom säger det men bara ignorerar det, det är helt jävla sjukt. Jag vill inte ta åt mig när dom säger hora o sånt då jag vet att jag verkligen inte är det men det blir jävligt svårt då man hör det typ varje dag, dom sprider massa falska rykten om mig och sånt. inte så kul om man säger så. funderar på att börja på haga eller sjöfru skolan men vi får se känns ändå ovärt då jag börjat komma emma närmare igen o vill inte förlora det och det är bara tre terminer kvar och känner lärarna och allt men orkar fan inte gå på ersäng om det fortsätter för det är fan inte kul! aja ska sluta skriva om problem nu kännde bara att jag behövde skriva av mig.


Sitter här med Jennifer, vi ska strax fara till ug och ta ett litet snack med en person. Här ser ni hur sura vi är, haha. Aja vi måste fara nu så han inte hinner fara hem, ni vet han måste ju hem och få kvällsfika och en godnattsaga av mammsen.. men vi får höras.


Har just plattat klart håret, haha det var bara halv fixat på bilden. Nu ska jag fara till stan och möta tjejerna och fara på restaurang och sen fara på bio, kommer bli super mysigt! Skola somvanligt och inget speciellt hände idag så har inget mer att skriva. Dom andra kanske tar lite bilder jag kan sno och lägga upp.

Btw; kommer bli bättre uppdatering nu fick äntligen tillbaks min egna dator som varit på lagning i typ två månader så är super glad. Men nu ska jag fara, ni får ha det bäst!



Var hemma från skolan idag då jag hade väldigt ont i magen. Sitter iallafall och ser på private practice, älskart. Igår var jag med Emma gick en liten promenad och sen såg vi footloose som jag verkligen rekomenderar kan se den typ hur många gånger som helst! Justja grattis kronprinsessan Viktoria och Daniel till en flicka som föddes inatt kl 04.26. Nu ska jag fortsätta se på private practice.




Kavaj h&m Spetsbody carlings Jeans bikbok "never denim" Väska accent Skor bikbok "whitney port"


Grymt dålig kvalitet jag vet men min mobil dampar igen så den startar inte.. så fick bli några cam bilder. Skulle vara med Emma vid fyra men vet inte om det blir av då hon inte hör av sig. Såg iallafall nyss dom senaste avsnitten från the lying game & pretty little liars älskar verkligen serierna! Ska försöka få igång mobilen nu men uppdaterar senare om jag har något att skriva.



På den understa bilden ser man att jag och Emma har likadana kläder och frisyr bara att hon har en vit och jag en rosa tröja haha. Den rosa var förövrigt en av tröjorna jag köpte i förrgår. Ska slänga upp e outfit bild om en stund, dock så är igen hemma så får bli en dålig bild i spegeln eller nåt.


Igår var jag på san med Emma blev ett littet köp två tröjor. Sen så när jag kom hem funkade inte mitt internet så blev därför ingen uppdatering. Idag var de skola somvanligt fast det var en lång dag var det ganska chill. Sen for jag, emma och simon på stan med mamma, haha. Köpte en ny väska och en bandeu. Skulle också köpa ett par gröna jeans från rut  fl men de hann tyvärr stänga så får bli en annan gång. Hittade även en grymt fin skinnjacka på rut m fl som jag tror jag ska köpa lite senare. Min mobil håller på och dampar just nu så är lite små sur men ja, ska ringa emma tror vi skulle ut och gå men får se om jag orkar känner mig helt död.


Gammal bild på mig och Emma.

Sitter på bilden och vi slutade just så skulle bara snabb uppdatera. Vi har lunch och sen slutar vi vilket är skit skönt. Ska på stan med Emma efter skolan. Men ska dra nu. puss



Sitter i mitt rum med alexandra nu och snackar. Dagen har spenderats på stan med Alexandra, Amelie och Anders, riktigt kul. Sen for vi på ug med alex, johanna och wilma och lite annat folk. Alex ska sova här inatt kommer bli skit kul! Har ju konfirations grej imorgon också men det är klockan tio så kommer nog inte orka fara dit. Men nu ska jag vara social med henne så ni får ha det bra. pussssssssssssss
Har loggat in på blogg.se minst tio gånger dom två senaste dagarna för att göra ett blogginlägg men glömmer alltid skriva. Skulle sy färdigt en tröja nyss men då gick symaskins nålen sönder oc vi hade inga fler så måste fara och köpa det. Igår slutade vårat internet funka och jag skulle skicka min svenska berättelse så nu vet jag inte hur det blir men hoppas jag får betyg ändå. I Torsdags var jag i kyrkan på konfirmationen vilket var helt okej. Igår så var jag i skolan men vi hade bara tre lektioner dock hade jag bara två då jag försov mig och missade första. Sen så for jag på stan med mamma och köpte idrotts skor och ett par sneakers, typ första gången på två år som jag inte köper typ skinn/mocka material och med klackar (förutom tyg kängorna), men känns skönt att inte bara ha klackskor och skor man måste vara försiktig med. Köpte också lite ansikts maskar, shampoo, en ny masscara och lite annat små krafs. Asså jag är grymt sugen på att fara och åka snowboard eller slalom har inte åkt det på typ ett år! Jaja idag tror jag att jag ska vara med Jennifer, vad vi ska göra vet jag inte men nåt roligt hittar vi säkert på. Men nu ska jag duscha.

SnyGgaH bIld3r pÅ miG lIxååm Dah! kLicKa påh doM fÖr atT förStoRah oM ni Int3 fAttaRh dÄt.
Lit3 sUddIgh BilD m3n JaG å mIn Bab33;* IlY♥♥
BtFw; OuTfit3n iDaH! SkJorTah Tii3Ph GamMal, liNneH fRån gInaTrIcot, sVArtaH sTrumPbyXorH m3D tiI3pH l3opArd mÖnst3R fRÅn GinAAtRicotH å sÅ leOparDklAckaRh fRåhn eUroSko "DUFFY".
Puwsh!;**


Updatering;
såhär ser jag verkligen inte ut, haha glömde skriva det men det var på skolans stilbytardag och jag och johanna var fjortisar.
Idag var det amordag på skolan så vi började nio i idrottssalen där en kille gjorde en typ av teater/pratade sen gick vi tillbaks till avdelningarna och delade upp oss i grupper med blanda från nian till sexan och körde lite tävlingar med godis som vinst. Sen hade vi lite fika, fler tävlingar, lunch och sen film. Vid tre ska jag fara en stund till stan med johanna och träffa wilma och kanske någon fler. Vi har inga läxor eller något tror jag så blir väll att bara ta det lugnt ikväll. Ska städa rummet lite nu så vi får höras.
en bild jag tog på sara och en som hette david som vi först trodde var harry i one direction, serriöst gryymt lik!
har varit hos min stödfamilj hela helgen och internet har knasat rätt mycket därför blev det ingen uppdatering. igår var jag på disco med massa det var grymt kul fast det vart lite tjafs o sånt men bortser man från de så. idag var jag och grillade sen kollade jag, alex, benny och vendela på victors match sen for vi till stan och träffa några och vid halv sju for jag, vendela, alex, victor och emma n och såg en gång i phuket som var ganska bra så den borde ni se. men är skit trött och ska upp kvart över fem imorgon för att hinaa duscha. pusss
Sitter hemma och ser på tv med johanna och väntar på att jennifer och några ska bli klar. Sen ska vi fara till stan och träffa jennifer, naema, wilma, jakob och några. Sen ikväll ska jag till min stödfamilj. Men bloggar senare. Btw på den här mobilen kan man inte lägga in bilder bara skriva. Men ska fixa lite och sen far vi. Puss
Nu har min uppdatering verkligen varit dålig på ett tag men ska verkligen bli bättre på att uppdatera, dock kanske inte så mycket just i skolan pga att jag fortfarande inte fått tillbaks min dator. Är sen till skolan redan så måste dra men idag blir det skola och sen till stödfamiljen och kanske nån kompis senare. Men skulle egentligen bara säga att jag ska börja uppdatera.



Nytagen cambild