skor från dna "duffy" 499:- nu nedsatta till 250:-

en bild på lillsyrran(vet inte om bilden blev sne nu men aa)

Katten har bitit sönder data musen så får bli lite mobil inlägg istället. Har inga speciella planer idag skulle kanske vara med Jennifer, annars blir det nog bara att stanna hemma och plugga lite. Justdet ska visa skorna också ska bara ta kort på dom.


Lite bildbrist så får bli denna.

Igår var jag på stan med Jennifer, köpte en keps på carlings för endast tio kronor och ett par skor (igen) från dna. Sen for vi runt halv sju till Åhlidhems ug och träffade amelie, jakob, johanna, wilma, linn och amanda och hade det riktigt kul. Ska snart fara och träffa Jennifer på stan igen, blir nog inget inköp idag måste försöka spara pengar, haha. Men ska hjälpa mamma fixa håret och sen far jag, ska ta bild på skorna sen också.


Åh One directon är så himla bra och sååå dö snygga!! Har varit ledig idag så sov extra länge och tog det lugnt. Har duschat och fixat mig så ska till stan och träffa Jennifer min älskling. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske fortsätter vara med Jennifer eller nåt, men ska fara nu. Och förlåt för uppdateringen men min dator är så seg sitter vid syrrans dator nu men får inte låna den så ofta. Men hoppas min dator kommer tillbaks från lagningen snart! puss


Två bilder jag tog från min balkong för ett tag sen.

Sitter hemma hos Emma Nyman nu och tar det lugnt, snackar och har det allmänt mys. Har varit på stan med Jennifer och träffat Vendela, Alex, Amanda och några och haft det kul. Haha Jennifer skämmde ut sig skit mycket på bussen och sen när vi gick av bussen höll hon på att ramla sen hon ba åh jag hatar mitt liv jag ba ta inte livet av dig bara för du hatar ditt liv o hon ba nej då, asså jag skulle inte våga ta livet av mig... man kan ju dö! ahahhaahhahahahahah. Sen när vi gick över teg central skolan osså börja jag skrika o ba aaahh ett SPÖÖKE!! o jennifer ba ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vars?!?!?!?!? hahahahahahha dog igen! sen efter typ fem meter jag ba omg det står nån i skolan;o o jennifer vart skit rädd o ba ahhhhh vars?! ahahahhahah. Sen har jag fått ett par grymma skor av Emma, tack älskling! Visar dom lite senare. Sitter föresten vid Emmas dator nu så skönt när våran är så himla seg! Nu ska vi köra blody mary och anden i glaset, haha.


Hittade dessa fyra gammla insperations collage som jag gjorde förra året, haha. Kom hem från konfirmationen för en stund sen och sitter här framför den sega datorn och försöker göra ett någorlunda blogginlägg. Ska ta 27 över bussen till stan med Jennifer och träffa Johanna, Alex, Vendela och Anders. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men blir nog förmodligen att bara ta det lugnt och mysa. Men ska fixa mig lite snabbt nu så jag hinner med bussen också.


Boots från skopunkten 399:- nu nedsatta till 199:-



Linne monki Jeans "never denim" bikbok Nitbälte jc Skor skopunkten

Det här måste nog vara dom dåligaste outit bilderna någonsin! Men det får duga just nu, försöker spara till en kamera men det går ju inte så bra. Har ju inte haft någon bra uppdatering och jag ber om ursäkt för det, dock kommer det forstätta så för min skoldator som jag brukar andvända har gått sönder då den halkade ur handen på mig så hårdisken är sönder och den har även fått en otroligt ful buckla eller vad det heter. Katten har också tuggat sönder data laddaren till min andra dator så den kan jag inte heller andvända. Så nu sitter jag här vid den stationära datorn som är så otroligt seg. Så jag kommer nog inte orka sitta vid den här datorn så mycket eftersom den är så seg men vi får se. Jag gör några tidsinställda inlägg så det ändå blir lite uppdatering ändå, det här inlägget är tidsinställt så jag skrev det för ungefär tre timmar sen, så sover väll nu eller så ser jag film.


Igår hade vi skidor på idrotten jag åkte med Emma, Simon och Johanna som alla tre finns med på bilderna åvanför. Det var faktiskt mycket roligare än jag trodde. Sen efter skolan for jag med mamma till optikern och kollade glasögon och så beställde vi två par åt mig. Sen for vi in till stan, jag köpte nagellacksborttagning, ett skitfint ljusblått nagellack, sen köpte jag två par lovika vantar ett par vita och ett par gråa, ett par jeans "serious sally" och så ett par ur grymma boots. Visar bild på skorna imorgon eller nåt. Nu ska jag se film och mysa med hemma gjord smoothie, har ju fått tillbaka hostan som jag trodde jag blivit av med också vilket inte känns så roligt. Imorgon ska jag på konfirmationen och efter ska jag nog vara med Jennifer.


VS
                                  299:-                                                                       199:-
Brun, vit och rosa eller blå, vit och röd? Vilken är snyggast tycker ni och vilken jag ska jag beställa hem? Jag älskar ju usa och alla kläder med usa flaggan och sånt, min dröm resa är ju till usa. Men kommentera vilken jag ska beställa för jag kan inte bestämma mig!


Har engelska/svenska nu men slutade visst nu så ska gå till lunchen. Sen har jag en lektion till sen ska jag nog fara in till stan och träffa Jennifer och sen ska jag på ett möte. Ikväll tror jag att jag ska vara med Emma och mysa. Igår var det badminton på idrotten, skit kul men har träningsvärk i armen nu haha. Sen så var jag med Emma och såg film, pluggade och hade det almänt mysigt. Men nu tjatar Johanna och Emma så ska avsluta inlägget. Uppdaterar senare och då kommer det en dagens också.




Hoodie h&m Linne h&m Jeans ginatricot Stickad tubsjal bikbok Klackar eurosko

Såhär såg jag ut igår, vart ingen bra uppdatering igår. Nu sitter jag i ett grupprum med johanna och jobbar på en teknik uppsats tror det kommer bli ganska bra. Är väldigt hungrig men vi får lunch om tio minuter så jag kan nog stå ut. Blir ingen dagens outfit idag tror jag för jag har inget speciellt svarta jeans från bikbok "never denim" rosa hoodie från bikbok tyg kängor från skopunkten och ett linne från h&m. Men om jag har tid och ork så kan jag slänga upp en dagens outfit. Efter skolan tror jag det bara blir att fara på läxhjälp och sen vara hemma hela kvällen och plugga inför geografi provet vi har imorgon. Men ska fortsätta med tekniken nu.



Raderade min blogg och gjorde en ny men med samma namn. Ville ta bort allt gammalt från arkivet och alla gammla inlägg. Så nu ska jag fixa en ny design och fixa lite på bloggen. Följ mig gärna via bloglovin eller ställ frågor via blogresponse. Ska sätta in en blogresponse länk och en bloglovin länk i menyn sen också.