Hallojsan! Sitter i köket just nu och äter frukost, har ätit de hela veckan.. Är ju skit bra, brukar typ aldrig hinna det. Igår efter skolan åkte jag in till stan och så mötte jag upp Emma. Vi gick till Waynes och fikade samt passade på att plugga litegrann. Idag börjar jag halv 10 med typ ett engelska test inför nationella typ och sen slutar jag 12.55, såå skön och kort dag!
Puss


Hej. Sitter på bussen just nu på väg till skolan. Ska försöka börja uppdatera bloggen bättre nu med iallafall ett inlägg om dagen. Nu har iallafall skolan börjat vilket känns både jobbigt men också skönt då man kommer tillbaka till rutinerna samt att jag får träffa mina fina vänner varje dag. Är så himla glad att Julia, Marcus och Ida går i min klass, hade på riktigt inte klarat av skolan utan dom där tre solstrålarna! Nu har den riktiga vintern börjat också, -13 grader just nu.. Usch. 
Puss


Är hemma hos najda nu med lite folk och myser och spelar. Riktigt mysig fredag. Är cold med Johanna som jag saknat riktigt mycket vilket är roligt.
Puss