Gammbild! Dålig uppdatering som fan! drar ba helgen lite snabbt, ska göra ett inlägg sen med lite mer "detaljerat" vad jag gjort när jag inte bloggat. I Fredags efter skolan for jag förbi johanna sen va jag typ bara hemma resten av kvällen. I Lördags så hade mamma 50 års fest, va där ett tag sen for jag till Jakob som hade fest typ och igår var jag bara hemma. Inatt såg jag föresten en as bra dokumentär om John F. Kennedy, hans livvakter berättar och man fick se då dom filmade hans "tour" och när han blev skjuten osv, var en jätte bra och interessant dokumentär så nu är jag skit intresserad av han och hans död osv haha. Sitter på svenskan nu med Marcus och skrattar åt massa fula lagar vi googlat på typ, i Indonesien är det lag på att om man onanerar ska man bli halshuggen... hahahha asså wtf?!
puss
 
HalliHallå! Har inte uppdaterat på fett länge, uppdaterar er sen med vad jag gjort och bilder, Astrid har fyllt år också så hon hade fest, hade jätte kul. Sen så har jag nästan övernattat i ett gammalt mentalsjukhus i Brattby. Kom hem runt 4 på morgonen pga en grej, kan berätta mer om det sen. I Måndags vare skola sen va jag på stan med Johanna och sen ett tag med Robin och hans bror och sen var jag med johanna och emma och sen bara emma. Jag, johanna och emma va inne på åhlens och drev, sminkade oss as fult typ så hade blåa läppar, johanna lila och emma knallrosa. Igår var jag as trött somnade 8 på kvällen haha. Idag hade jag en lektion eftersom jag inte var med på de två sista lektionerna för jag och emma plus tre till for till ersäng och såg på deras julkul. Det är alltså när eleverna där uppträder med sång och ibland dans. Min syster sjöng två låtar. Men nu är jag med emma och ser på paradisehotel.
puss
 
Hejhej! Kan dra snabbt vad jag gjort sedan tisdags då jag inte bloggat med ett riktigt inlägg sen dess. Kommer typ inte ihhåg precis vad jag gjort har ju så dåligt närminne.. Men Onsdags var det skola sen for jag hem, drog förbi johanna snabbt sen for jag till ug med emma ett tag och sen for jag ner på stan och skulle hämta en grej av mia osså var jag typ en halvtimme med henne och några. Torsdags tror jag att jag bara for hem efter skolan och chillade? I Fredags så var det då skola och sen satt jag ett tag på stan med Mia och snackade och så for jag hem. Var sjukt trött osv så jag var bara hemma nästan resten av kvällen, var ute en stund och snackade med en kompis då det hänt en grej men annars. I Lördags så for jag till badmintonstadium med Emma och spela badminton ca 2 timmar, hade sjukt kul som alltid med den bruden! Sen for vi hem till henne åt där, såg tv och snackade med hennes söta mamma rätt länge om typ samhällsproblem osv. I söndags så var jag bara hemma. Denhär veckan är as chill i skolan. Idag hade jag två lektioner sen lunch sen sluta jag imorgon är jag ledig förutom att jag har utvecklingssamtal kvart över tolv sen ska jag nog vara med Astrid. På Onsdag har jag en lektion och på torsdag börjar jag klockan ett och fredag är en vanlig dag men den är kort och ganska najs så det är lugnt, fett najs!
puss
Fick en fråga från en tjej som heter Mimmi, frågan var då såhär: 
hej jag har bara en liten fråga till dig, vilken skola/linje går du på och är det bra där? :)
 
Svar: Hej! Jag går samhällsvetenskap på Dragonskolan. Jo det är bra, rätt så stor skola så om du som jag gillar typ lite mer personligt och typ att eleverna och lärarna typ känner varandra så kommer det att ta ett tag att vänja sig. I början var jag rätt så osäker och det höll på ett tag, kan fortfarande ibland känna att det skulle va najs att byta till en mindra skola och kanske mindre klass. Men jag gillar min klass och skolan är också najs. Lärarna är bra även om man såklart tycker bättre om vissa och mindre om andra. Självklart finns det negativa och positiva saker med alla skolor. Men draggen är en bra skola så om du ska söka gymnasium och så så tycker jag du ska kolla in dragon! :)
 
Till Astrid!<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Var inne på tumblr och kom in på någons tumblr sida och så började en låt att spelas så jag kollade på youtube efter den och sen när jag visste vem som sjöng och låten kollade jag på spotify. Han är ju jätte bra! Har laggt till flera av hans låtar på min spellista nu, helgrym!! Här är några bra, den första är den jag hörde på tumblr.
  
 
Sholololo! Som ni ser på bilen har jag alltså fått biljetter till avicii!! ska dit med johanna, är sjukt taggad! hur som helst, igår var det då skola sen var jag med johanna efter maten och kollade på hennes småsystrars gympa, dom är ju för söta! sen drog vi till hennes pappa och typ chillade ett tag. Idag har jag också varit på skolan som vanligt, dock fick vi sluta femtio minuter tidigare så det var najs! For till stan med mia och typ bara snackade. Men nu ska jag hoppa in i duschen.
puss
Fett gammal bild!!
 
Ohmygod! som jag skrivit tidigare har jag ju börjat kunna sova as länge, igår somnade jag.. typ halv 2, och idag vaknade jag ca fem. Alltså fem på kvällen.. vad är det med mig? förut skulle jag ha vaknat för längesen och haft huvudvärk. Har dock lite ont i huvudet för jag sovit för länge men förut hade jag haft jätte ont i huvudet redan vid 11 timmars sömn..hur som helst, idag har jag då bara sovit och sen sett ett avsnitt av american horror story, sen ätit och nu kom jag just hem från mamma där jag hämtade lite saker.
puss
 
hola! Snart är höstlovet slut, suger som fan! I söndags drog jag iallafall till hemsön med astrid och hennes bror oscar. Har haft det jätte mysigt där och kom hem i torsdags. Igår så va jag på stan ett tag med johanna och guido och senare på kvällen drog vi ut på fest. De vart lite smått knas men annars hade jag as kul! Idag har jag inte gjort någonting, degat hemma och sett på american horror story, vaknade vid sju imorse och kunde inte somna om.. hur lyckas man? hur som helst, tänkte bara kolla in lite snabbt så ni vet att jag lever haha. Nu ska jag fortsätta se american horror story och käka godis, tjock? ja!
puss
 
hola! Snart är höstlovet slut, suger som fan! I söndags drog jag iallafall till hemsön med astrid och hennes bror oscar. Har haft det jätte mysigt där och kom hem i torsdags. Igår så va jag på stan ett tag med johanna och guido och senare på kvällen drog vi ut på fest. De vart lite smått knas men annars hade jag as kul! Idag har jag inte gjort någonting, degat hemma och sett på american horror story, vaknade vid sju imorse och kunde inte somna om.. hur lyckas man? hur som helst, tänkte bara kolla in lite snabbt så ni vet att jag lever haha. Nu ska jag fortsätta se american horror story och käka godis, tjock? ja!
puss