Igår gick vi endast halvdag i skolan så efter skolan for jag till stan och mötte upp Emma, Jenny och Moa. Vi åt, kollade kläder o h julklappar och sen så fikade vi på mat och prat, jätte mysigt! Sen på kvällen for jag och Emma till ÖB som hade premiäröppning. Shoppade loss ganska bra haha, både julklappar och saker till mig själv! Fick även med mig en hel del smycken från stan också, najs! Efter det så for jag hem och pluggade resten av kvällen och natten haha har sovit typ 3 och en halv timmar... Sitter på bussen nu på väg till dkolan, självklart försov jag mig också.. Idag har vi heldag på skolan vilket känns rätt drygt dels för att det är fredag och dels för att vi haft halvdagar hela veckan. Sen ikväll så ska jag fara och bowla med ett gäng sköna peepz också!

Btw så tror jag att det brinner på kylgränd (ersboda) vid Willys för det åkte just förbi en brandbil med blinkande ljus osv, tänkte ifall någon ville veta hahahahah;)
Och där kom en till, borde fan starta en nyhetstidning😂
Puss 

Ego bild från fredags

Sitter på skolan nu och ser på Veronica mars. Vi hade ingen samhällslektionen vilket jag hade glömt då kom till skolan iallafall så sitter helt själv på nån oskön bänk... Hela veckan är utvecklingssamtalet vecka så vi går bara halvdagar vilket är jätte skönt! Nu är det också bara 5 och en halv vecka kvar till jullov också vilket känns riktigt skönt dels för att det är ett hyfsat långt lov och för att då har jag gått halva gymnasietiden! Har dock lite panik då jag inye börjat köpa julklappar än men ska börja nu! Efter skolan ska jag förmodligen bara med Emma och kolla lite julklappar så. PussTvå snapshots från mitt rum som jag tog nyss. Satte just upp min rosa julgran i mitt rum också, man kan aldrig börja för tidigt haha. Puss


Här är lite bilder från igår och en bild jag tog nyss. Igår var med Johanna, Alexandra, guido, matte, Nicke o två till och bara chillade. Idag så vaknade jag jätte sent så har bara hunnit städa rummet så vart det väll haha. Har sett amityville horror med Beverly och Astrid men nu har dom lämnat mig så sitter på rummet och ser nån Anna skräckfilm som jag inte minns namnet på.
PussTjena tjena! Sitter på Waynes nu med Emma och ska strax börja skriva på ett tal jag ska hålla. Har varit i skolan idag och sen så for jag ner på stan och mötte upp Emma och så gick vi in på h&m. Skulle egentligen bara köpa ett puder och en ögonbrynspenna men fick med mig en jacka/kofta, klänning och så en till klänning/tröja också. Sen gick vi få till Waynes och åt middag och bara snackade allmänt skit om allt mellan himmel och jord i någon timme och nu ska jag försöka skriva klart detta tal. Puss