Har äntligen fått höstlov! Var i Fredrika från fredag till måndag kväll med Emma, jJcke och Ludde. Jacke bor ju där så vi va där och va med Johnny lite o typ red, körde cross, va ute o åkte med johnnys bil och bara myste. Var riktigt roligt och mysigt faktiskt! Idag jobbade jag från 8 till 4 så är rätt trött nu! Såg just klart det nya portkod avsnittet och ska se något avsnitt från modern family och once upon a time och sen sova eftersom jag jobbar imorgon också. PussHalloj, första bilden tog jag nyss och den andra är från igår. Sov ju hos Jonna med henne o Johanna och så småttingarna eftersom vi som sagt var barnvakt. For hem vid 10 tiden igår morse. Var bara hemma resten av dagen och lyssnade på musik, kollade lite kläder och sånt mys. Ligger i sängen nu, vaknade för ungefär en halvtimme sen. Mamma hade glömt fylla på mitt busskort så 'tyvärr' tar jag mig inte till skolan idag så jag ska bara vara hemma idag och försöka få lite skolarbete gjort här hemma istället.
PussHallå! Är med Johanna och Jonna och sitter barnvakt ikväll. Vi har bara myst framför film och ritat och så, riktigt mysigt såhär en lördagskväll. Ska sova här eftersom det är en bit härifrån hem till mig också. Längtar ändå så mycket tills man själv får sådana här småttingar. Men nu ska jag fortsätta och mysa framför Lasse Majas detektivbyrå.
Puss
Äntligen fredag och helg! Skola idag, hade matte prov som inte gick så bra alls.. Menmen sånt är livet. Ligger i sängen och lyssnar på musik och ska nog ta en powernap då jag är skit trött!! Föresten så är jag as glad för rihanna släpper ett nytt album 25 november!! Gaash taggar!👌🎧❤️💗💕🎉 hahah
Puss

Här är massa blandade bilder från de senaste veckorna som inkluderat fest, ego bilder, mat och fika, min och Emmas dvärg hamster som vi köpte och har delad vårdnad på, vänner och bara mys.
Puss
Hej. Just nu sitter jag i en soffa på skolan med Marcus, Ida och Julia och äter ett äpple. Har varit hemma nästan hela veckan från skolan och bara myst och sett film och igår såg jag första avsnittet av american horror story freakshow! Nu är det äntligen fredag också så ikväll ska jag till mamma och nog bara mysa med någon bra film eller så.
Puss


Hallå hallå. Började kvart i 12 idag och sluta 20 över 2, riktigt skön skoldag! Efter skolan for jag hem till Emma och följde med henne på ett ärende och sen for vi till stan. Köpte två mössor och ett par byxor, har blivit så kär i mössor! Sen drog vi en standard och for på Waynes för att äta och sen försöka få lite plugg gjort. Pluggade på Waynes med gullet igår också och sen for vi på Kina och åt buffé och sen träffade vi några kompisar en stund. Ska vara social nu så skriver kanske senare eller nåt. Pusd