Tjenatjena! Sitter på bussen nu med bästa Johanna och är på väg till Stockholm! Är så jäkla taggad. Vi ska se avicii på Lördag och så shoppa! Just nu är vi typ i härnösand så det är en bit kvar. Hur som helst, vet att jag inte har uppdaterat så bra men har typ inget intressant liv så känns så tråkigt att alltid ba va i skolan, kanske va med någon kompis och sen se film.. men aja. Skriver typ lite då och då när jag har lust.
Sitter och lyssnar på sommarmusik och är så jääävla taggad på sommarlov!! eller ja egentligen våren också. Nu är det ju stockholm, sen ska jag kanske med astrid till hemsön? sen på påsklovet ska jag med Johanna och hennes familj till fjällen och åka slalom/snowboard vet inte än vilket av dom jag ska åka. Ska till brännbollsyran med samira, helin och några om jag har råd när jag kommer hem från stockholm. Har inga direkta planer och datum för sommaren. Jag och Ida ska typ till Jönköping på harry potter exhibition, vill till bråvalla men ingen vill ju/kan ju fara dit med mig..... sen kanske trästock och vännäsdagarna? Tycker verkligen att dom ska höja studiebidraget till minst 2100 eller nåt.. aja vi får se.
puss
 
sleeve tattoo är såååå snyggt! skulle gärna skaffa en (om jag passar i det) när jag blir äldre! dock är det väll de här med jobb, vissa yrken okejar inte tatueringar och jag funderar ju på att bli advokat eller jobba inom typ politik/fn typ. Men har man långärmade tröjor på jobben så borde det väll inte vara något problem? sen kommer jag ju heller inte att tatuera mina händer. men hur som helst, tycker det är dö snyggt!
 
 
Drömfångar tatueringar är också jäkligt snyggt! har planerat en drömfångar tatuering på handleden men dessa åvan är också skit snyggt, speciellt den på benet.
 
puss