Ååh!! Vi fick ju skoldatorer när jag gick i 8an och då sa dem att vi skulle få köpa datorerna men nu har de såklart ändrat det så vi måste lämna in dem på fredag.... känns verkligen inte kul! Min dator är ju trasig, alltså min privata/egna. Så jag kommer ju typ att vara utan dator i 10 veckor, iallafall en egen dator. Asså nu är jag bokstavlig, dator är MITT LIV!!!!!!! ser film 24/7, bloggar, skriver, kollar bloggar, lyssnar på musik, facebook, lol, kollar bilder och masssaaaa annat. åh om någon ger mig en dator nu så kommer jag seriöst älska den personen för evigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
btw förlåt för fett kass uppdatering men har haft massa skolarbete och så spenderade jag typ hela dagen åt att färga hår och även lite idag men det fuuuckade upp sig osvosvosv... uppdaterar er typ imorgon om vad som hänt och bilder och sånt.
puss
Ååh! dessa togs igår så nu är det en dag mindre. Skolavslutning om två veckor och två dagar, sen turkiet sen island och så fyller jag 16. wihoooo!
Bildbomb från härnösand.
 
Har ju som sagt spenderat veckan i Härnösand. Var med Wille, Linn, Emily, Beverly, Bea och Carolina. Hade väldigt roligt, solade både ute och solarium, åt massa onyttigheter, snackade, skrattade och bara umgicks. Kom hem i fredags vid typ fyra och sen på kvällen var jag med Samira och Helin. Igår var jag bara hemma och så. Ligger i sängen just nu och ser på teen wolf, super bra serie! Nä nu ska jag in i duschen och sen fara till mamma för att fira morsdag. 
puss
 
 
Pappan slog dom med en tv kabel för att de gjorde en twerk video eller för att de smög ut på natten, hört två versioner. Hur som helst är det heeeeelt sjukt att man kan göra så mot någon människa, speciellt ens barn. Och jag förstår inte folk som kommenterar på typ youtube att pappan gjorde rätt och att han är "father of the year", HUR I HELVETE KAN FOLK STÖTTA DETTA?!?!?!?!?!?! Vill bara att någon ska göra samma sak mot honom så han får veta hur det känns. asså att folk kan slå sina barn överhuvudtaget.. jag skulle ALDRIG slå mina barn oavsett vad dom gjort.. att slå dom löser ingenting och dom ogillar dig ju bara mer och mer.. att folk säger att det är "disiplin" (stavning?) och att det är okej att slå sina barn, det är så jäkla fel! om min man någonsin skulle slå vårat barn................. hade tagit barnen, dragit därifrån, skiljt mig och tagit vårdnaden om barnen. det är fan aldrig okej, aldrig!!! kan inte se hela videon, slänger bort hörlurarna typ direkt nästan, kan inte höra dem skrika och be att han ska sluta. hur fan kan man fortsätta när dom skriker så mycket!?!?!!?!?!
puss
 
Här är en massa bilder från veckan dom varit. Gårkvällen och natten vart riktigt bra även om de vart lite smått kaos där ett tag men de va grymt! va med massa olika folk och så.. hade de grymt helt enkelt. Ska packa nu och så städa och sen träffa johanna ett tag. Sen far jag till mamma och imorgon bitti far jag till härnösand på teckenspråksvecka och är tillbaka på fredag. Vet inte om jag kommer kunna koppla min dator till internet så får se om det blir någon uppdatering.
 
Btw så har jag fått fräknar nu också som jag alltid får på sommaren! man ser litegrann på den ljusa när bilden på mig.
puss
Hejsan. Har uppdaterat skit dåligt denna vecka men hela veckan har bara varit skit osv. Har typ gjort illa mig/andra har gjort illa mig hela veckan. tex så har jag skit ont i min vänstra hand och har ett blåmärke där, har skit mycket nageltrång, hade ont i heela kroppen förra helgen och även måndagen, igår fick jag en skit hår boll skit hårt rakt i ansiktet och på min hand så min hand domna bort och jag är fortfarande lite röd ch öm på halva ansiktet.. sen så var samma kille på väg att skjuta bollen igen på min ansikte men den kom några cm ifrån. Sen så var de nån random som skjöt en boll skit hårt så den flög över mig och alla mina kompisar och föll ner rakt där jag stod och hade skit tur så den for just vad armen så fick inte ont men kände att den for där. Sen i torsdags så skulle emma bli rövad (vi kör rövdunk när jag säger att vi kör fotboll) men hon ville inte va själv så jag ställde mig med henne och självklart så är det jag som går därifrån heelt död. Nejmen julius skjuter skit hår och träffa bollen rakt på min rumpa och baklår så var helt röd hela dagen och dagen efter och hade skit ont. Sen har små saker hänt också men det orkar jag inte också ta upp. plus att jag mår illa och har skit ont i huvudet..
Känns verkligen inte som denna vecka varit min vecka och känner mig fan heelt utsatt och inte säker.. hehehe.
 
annar då? I Tisdags så var det sommarkul på skolan, det är när folk från skolan uppträder med tex sång, dans eller annat. jätte duktiga var dem alla. I Onsdags så for jag till stan efter skolan och var med johanna och så emma ett tag och sen johanna igen. Sen for jag och johanna till ug och var med moise och sånt. I Torsdags efter skolan for jag hem och la mig i det varma vädret för att sola men så ringde emma så jag for till skolans konstgräsplan och spelade fotboll med emma, måns, julius, melvin och även samira en stund. Sen tog jag bussen till stan och mötte upp Mia, vi gick i några affärer och snackade och så gick vi för att sola solarium och sen for vi till subway och åt och drack kaffe osv och bara snackade och skrattade osv. Älskar verkligen den där tjejen, får mig alltid glad! for hem och hoppade av bussen halv tolv då jag gick till mamma för att snacka emd henne och lämna en grej och hämta min cykel och kom hem nån gång minns inte när men w/e. Det var föresten första gången jag hade shorts 2013 wiiiiiee!! är såå glad att man äntligen kan börja ha så tunna och lätta kläder! Igår var det först skola hade mitt sista nationella prov, muntliga matte. gick väll sådär tror jag .. ville bara ut i det fina vädret. Sn for jag hem och fixade lite och sen så skjutsade johanna mig på moppen och vi drog till nydala. Solade och pratade och så tog vi årets första dopp! vi doppade oss bara till halsen då vi inte ville blöta håret. Sen for vi hem till henne och åt och sen for vi till ug. Sen gick vi ut till konstgräsplan och spelade fotboll med melvin, julius, emma, jakob, samira, helin och simon. Sen kom även lenny, moise och andreas men bara andreas var med. Idag har jag bara sovit typ.. ska börja fixa mig och sen äta och sen dra ut och träffa folk och ha det kul! hoppas alla haft n bättre veckan än mig och får en grym kväll.
puss
I Söndags var jag med linn tills cirka två då hon for hem. Då for jag jag var med johanna och vi for till christ for people. Efteråt for vi med massa andra till en, som heter Stefans hus. Sen for vi med fyrhjuling med ett slags släp där vi alla satt, eller nästan alla två stycken satt bak på fyrhjulingen, vi grillade hamburgare och marshmellows och bara chilla. Riktigt roligt och mysigt var det och skrattade så mycket att jag fick ont i käkarna när vi åkte på släpet haha. Kom hem vi sju-åtta nån gång tror jag och så såg jag på film och sånt. Igår var det som vanligt skola, sen for jag hem och gjorde undan en svenska och no inlämningsuppgift.
puss
 
Asså jag vet inte vad de är med mig och sånna här collage men de känns typ bättre än massa bilder på rak osv.. Idag så for jag till stan med Johanna och sen gick vi till haga och solade. Så jäkla grymma solarium dom har där, det är bredvid budo & fitness. Sen så var vi klara runt fem och jag fick skynda mig till vasaplan och så åkte jag hem. Vi hade middags gäster, Linn plus hennes pappa och låtsas mamma. Vi åt tacos och sen så for jag, linn och beverly ut. jag for och träffade Andreas och Moise och var med dom medans linn och beverly for till ug. Träffade även Simon en snabbis. Sen for vi till ug och var med Linn, beverly drog.. spelade kubb och bara snackade osv. Efter ug for vi fyra till mig och gungade i en korggunga och massa men det vart så himla kallt så vi drog in till mig och såg på film ett tag. Dom drog för nån timme sen och nu sitter vi i skype med dom och linn spelar lol med dom medans jag sitter och ser på skins eftersom vi bara hade en mus här.
puss
 
Hejsan! Under dagen var jag hemma planen var att vara med Linnéa men blev ändrade planer så skulle vara med johanna efter maten men blev lite knasigt. Gjorde omelett med bacon i till middag, mästorkock hahah. Sen vid halv tio gjorde jag iordning lite fika till mig själv, dock hann jag bara äta upp glassen och dricka upp mitt thé innan telefonen ringde.Så jag for till Nydala med Johanna och mötte upp Andreas, Kevin, Daher, Moise, Alle, Ali och Lenny och så gick vi till tomtebo och chillade där ett tag och sen gick vi till Åhlidhem och var där och så åt vi på baloo osv. Kvällen/natten vart ändå helt okej även om det vart lite kaos också. Kom hem för kanske tjugo minuter sen och ska dricka lite thé och se sista avsnittet av switched at birth.Imorgon kommer jag mest troligtvis att fara och sola med johanna och sen kanske va på stan en stund och senare kanske vara med Andreas och Moise eller så är jag med Linnéa. Men nu ska jag kila, ha det så bra!
puss
 
Halloj! Idag så var jag mesta dels hemma och kollade runt på massor av bloggar osv. Var ute en snabbis och snackade med en kompis också och sedan på kvällen for jag ut på en timmes powerwalk/jogging runda. Tog med mig My också som lite sällskap vilket var ganska skönt (my är vår hund). Sen tog jag ett långt skönt bad och nu har jag legat i strax två timmar i min säng och kollat på switched at birth. Ska strax sova och imorgon ska jag kanske vara med en och fara till stan och sen sola lite annars ska jag kanske med Beverly.
puss
Bild 1 - under lunchrasten på gräsplanen i det varma vädret // Bild 2 - Ekaterina och Johanna (emma och samira i bakgrunden) på gräsplanen under lunchen // Bild 3 - jag idag, sjukt skabbig osv // Bild 4 - jag och min älskade syster nu på kvällskvisten haha!
 
Hade skola som vanligt och slutade tjuo i fyra.. Men det var riktigt skönt och varmt idag så spenderade mycket av tiden ute på gräsplanen med klassen och spelade rövdunk och bara låg och tog det lugnt i solen. Efter skolan for jag till stan med Johanna och träffade även Alexandra där så vi satt nere vid kajen och så. Sen for jag hem då jag inte ritkigt kände för att umgås med folk så blev att umgås med favoriten (dvs min syster). Fick sminka henne och hoppa hennes ögonbryn och så satt vi bara och pratade om allt möjligt. Love that girl! Ligger just nu i sängen och ser på switched at birth och äter popcorn med beverly här bredvid mig som just börjat se på pretty little liars. Hahaha hon är typ helt besatt just nu och frågar heeela tiden vad har hänt och vad som kommer hända osv, gullis. Men nu ska jag fortsätta min kväll. Imorgon ska jag kanske fara till stan med Beverly och sen sola solarium med antingen Johanna eller Beverly, vi får se. 
puss
 
Hade matte nationella idag på morgonen, gick nog inte så bra tror jag.. lär då inte få högre än godkännt känns det som. Slutade egentligen fyra idag men for hem vid tolv för jag mådde inte så bra. Missade musiken...:(
Annars har jag bara degat här hemma och sett pretty little liars, har sett klart alla säsonger nu som finns (3).. igen haha. är typ helt besatt i den där serien, bland några fler också. Ska se Switched at Birth nu och sen hoppa in i duschen. 
Kom på att jag inte bloggat så bra de senast dagarna så tänkte skriva lite snabbt om dagarna som egentligen inte varit så interessanta. I Lördags så for jag ju som sagt till emmas pappa som bor på stan. Det var Emma och Jakob och så jag, Johanna, Samira och Helin. Vi såg på mama, grymt bra film! Sen satt vi bara och pratade och så. Kom hem runt ett tror jag det var. I Söndags var jag bara hemma hela dagen och degade och var ute en snabbis och träffade en. Igår var det för skola som vanligt och sen for jag hem till mamma för att träffa lille kisse-missen som just kastrerat sig. Hon var lite drogad när hon kom hem och var skiit söt! Sen vid fyra for jag till stan och träffa Johanna. Vi gick i lite affärer och gick sen och åt pizza. Sen kom även Alexandra och Signe och vi chillade lite med några. Aja ska inte uttråka er mer nu.
puss
hejhej! vill bara tipsa er alla om bikinis från 2 die 4, skit snygga är dem! Vill ni ha chansen att vinna en valfri bikini från märket, gå då in på http://biancas.myshowroom.se puss ♥

ALLT du vill/ska göra året du blir arton? 

Oj finns så sjukt mycket!! Men under sommaren kommer jag förhoppningsvis att spendera hela/mestadels av sommaren i Turkiet med min älskade Mia och förhoppningsvis våra pojkvänner, hahah! Och sen i Juli flyga från Turkiet till Belgien och kanske möta upp fler vänner där, typ Johanna. Och fara på tomorrowland!!!! och sen fara tillbaks till Turkiet. Har redan börjat spara, haha. Nejmen jag och Mia har ju redan börjat planera;) Sen såklart fara på klubben och festa osv, som alla andra nyblivna 18åringar. Sen vill jag ju också ta körkortet och skaffa bil, även om jag tror att skaffa bil delen inte blir förens något år senare eftersom jag inte lär ha så bra med pengar att bara slösa. Sen vill jag också fara som utbytesstudent men det tror jag inte kommer hända:)

Vilken årstid gillar du bäst? 

Definitift sommar! Mår typ dåligt på vintern/slutet av hösten/början av våren.. eller jag blir typ depp.. nä nu ska jag sluta men mår såå mycket bättre när det är varmt, solen är framme, tunna kläder, färger överallt osv.

Snyggaste sommar outfiten? 

här är lite förslag

 

dresses
love summer
summer lovin
Sista collaget blev lite bökigt men ni fattar. gillar trashade, höga och låga jeansshorts, linnen/t-shirts/tishas med snygga tryck osv, magtröjor, mössor/kepsar, solisar, boots och snygga klackar, stickat, loafers, söta klänningar osv.. gillar nog det mesta skulle jag nog säga ahha. så har nog ingen speciell som är snyggast men måste jag säga så säger jag väll höga lite trashade jeans shorts, snygg luftig tisha/magtröja med snyggt tryck/stickat linne, boots och solisar.

Vilka länder vill du resa till? 

Åh.. jag vill resa över typ heeela världen.. asså verkligen hela! Men måste jag säga så.. helst USA (överallt i USA, new york, Los Angeles, hollywood, ah överallt i kalifornien, canada, Washington D.C, Rhode island, new jersey, florida, texsas, tennessee,hawaii, miami osv), Italien, England, Brasilien, frankrike, spanien,någonstans i Afrika typ Tanzania, nigeria, rwanda, kenya, kongo, sydafrika, egypten och madagaskar, Bahams, Mallorca, Thailand, Tokyo, kina, dubai,  argentina, mexiko, jamaica, barbados, grekland, kreta, bulgarien, kroatien, belgien (tomorrowland!!), malta, turkiet (i sommar!), grekland, israel, singapore, cypern igen, indien, nya zeeland och såklart Australien!!
 

Gillar du ngn just nu?

isf vem? 

nope gillar ingen! inte på det sättet iallafall:)

nummer 3 snyggaste kändis tjejerna och killarna? 

åh finns verkligen huuuuur många som helst som jag tycker är dösnygga!!! så jag kör på tjugo snyggaste, okej let's do this!

tjejer (de är inte placerade i ordning): Julianne Hough, Megan Fox, Amanda Bynes, Miley Cyrus, Nina Dobrev, Sarah Hyland, Amber Heard, Brittany Snow, Rihanna, Selena Gomez, Kylie Jenner, Dianna Agron, Lindsay Lohan, Victoria Justice, Blake Lively, Mila Kunis, JWOWW, Leighton Meester, Cher Lloyd, Vanessa Hudgens, Kaya Scodelario!

 Killar: Ashton Kutcher, Zac Efron, Cody Longo, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Justin Bieber, Jesse Metcalfe, Shemar Moore, Channing Tatum, Ryan Sheckler, David Beckham, Chris Brown, Ola Rapace, Zayn Malik, Liam Hemsworth, Louis Tomlinson, Max George, Chad Michael Murray, James Lafferty, Ben McKenzie, Adam Brody!

sen finns det huur många fler snygga kändisar men här var några:)

hur vill du att din dröm kille ska vara? (inssida) 

Snäll, omtänksam, rolig, lite kaxig ändå, äventyrlig och typ spontan. och så ska han vara romantisk också:)

favorit bloggar? som du läser vardagligen:)

Nickys.se / andreaviktoria.blogg.se / biancas.myshowroom.se / hannabodelson.blogg.se / bbomans.blogg.se / kenzas.se / lisaplace.se och så några vänners bloggar:)

vilket gymnasium+linje ska du gå?/vad har du sökt? vad vill du bli näru blir stor?

Jag hade sökt hotell- och turismlinjen på en skola i vännäs och jag kom in. Dock sökte jag bara det för att jag var så skoltrött men sen kände jag att det inte var något jag skulle kunna sattsa på i framtiden så då tycker jag hellre det är bättre att jag kör på en tuffare linje och blir nöjd med mitt framtida jobb. Så jag har bytt nu och sökt som förstahandsval Samhällsvetenskap på Dragon skolan och andra handsval Samhällsvetenskap på Minerva och tredje tror jag var Samhällsvetenskap på Midgård.. så jag kommer nog att gå sam på Minerva tror jag då jag inte tror att jag kommer in på dragon. Jag vet inte vad jag vill bli, just nu så vill jag gå juridik eller journalistik på universitetet då jag atm vill bli åklagare/advokat eller jobba inom att skriva på typ en tidning. Och så vet jag att jag ska eller iallafall ska frösöka att skriva typ böcker på sidan av:)


Så detta får vara nog med svar för idag. Fortfarande några frågor kvar men tar sista svängen någon gång i veckan. blev lite av ett bildlöst inlägg och jag är ledsen för det men så kan det gå ibland. Eller ja jag har ju de där collagen som kanske livar upp stämningen lite hahah;)

puss

 
 
Igår var det en kort och skön skoldag. For till pappa lite tidigare, skulle egentligen hit på söndag men ah. Sitter i sängen just nu och lyssnar på musik och fixar mig lite. Ska till Emma och ha filmmys med henne, Jakob, Johanna och kanske Samira. Blir nog skräckfilm vilket gillas. Är rätt så seg och trött idag så detta passar bra. Men nu ska jag avslutta inlägget så jag hinner fixa mig och fara förbi mamma innan jag ska ta bussen. 
puss
 
Tröja KappAhl Byxor KappAhl Skor H&M Väst H&M Smycken Ginatricot, H&M, Glitter, Bikbok, Marknad och mammas
 
Var i skolan, ganska skön dag. Hade redovisning i so också, geografi och min grupp pratade om fossila bränslen. Tror då det gick bra i och med att min so lärare tog mig åt sidan och berömmde mig osv, så jag är nöjd! Efter skolan så for jag hem och efter en stund ringde Emma och vi for till stan. Vi kollade runt bland kläder och jag träffade några vänner och snackade en stund med dem. Vid sex kom Mia och vi for och solade solarium och sen så for vi till subway och åt och sen tog vi en kaffe och kaka. Vi satt nog där i minst en och en halv timme och bara snackade om allt och inget och även planerade inför sommaren 2015 haha. Har nog inte skrattat så mycket på vääldigt länge. Älskar verkligen den där tjejen. Sen träffade vi andres och var med han en stund och sen tog jag bussen hem strax efter 10. Jag och Mia har iallafall bestämt att vi ska sola varje Torsdag och sedan äta tillsammans, super mysigt.
puss
 
I Förrigår var det ju valborg. Först var jag i skolan och sen så for jag hem till johanna och åt grillat, skit gott! Sedan fixade vi oss och sen for vi ut och mötte Alexandra på bussen och for till stan. Träffade lite folk och sånt. Sen skulle vi till Åhlidhem men ändrade oss och for till nydala. Jag råka plumsa i nydalasjön med mitt ben och så lyckades såklart jag och Johanna alltid hamna i massor av myrar och gick i vatten upp till knäna typ, kröp i snö osv. Hände masssssa saker och sen gick jag och johanna till åhlidhem och var där ett tag och sen tog vi bussen hem till henne. Kom hem runt två tiden och satte oss och åt och sen gick vi och lade oss och snackade ett tag. Asså seriöst vi gick typ 2 mil, helt seriöst alltså, runt tre fjärdedelar av nydalasjön och sedan från kärleksviken till åhlidhem.. Kvällen blev sjukt knas men jag och Johanna hade iallafall sjuukt roligt! Sov ju som sagt hos Johanna och spenderade även dagen där med henne och passade hennes småsyskon.
puss
 
Fick hem detta för någon dag sedan. Ljusrosa usb sladd + adapter och skärmskydd. Beställde detta från uffessakerochting.se tipsar er verkligen om ni vill ha nya skal, laddare, skärmskydd osv att beställa därifrån. Snabb leverans, gratis frakt och jätte bra priser. Fick detta i ett "packet" eller hur man ska säga, allt detta ingick. För endast 110 kr, super billigt!
puss