I'm in love with cities I've never been to and people I've never met.

0kommentarer

Som jag skrev i det tidigare inlägget så började jag ju skriva dethär men sen vart det så himla långt i ett och samma inlägg så valde att göra ett separat inlägg om det.
 
Alltså jag älskar stora städer med hus och byggnader överallt, på kvällen då det är liksom nyonskyltar och lampor överallt och där saker alltid är på gång. Umeå är såå tråkigt. Samma affärer, samma saker som händer och samma personer hela tiden. Inga nya ansiktet, ja ni fattar. Vill att det alltid ska hända nya saker, det ska jämt vara något på gång och alltid ljud överallt. Umeå är så tyst.. och alla (inte exakt alla) är så tråkiga. De vill inte testa nya grejer eller vara spontana. Jag älskar spontana grejer. Om någon skulle komma nu och bah jag har bokat och betalat en resa till vilket land som helst och bah packa din handväska med typ tandborste, pass och så, vi köper sånt vi behöver där, nu drar vi. Jag skulle vara så på! Så himla roligt att bara dra och se vart man hamnar. Det löser sig alltid tillslut. allt löser sig och du dör (oftast) inte.
Förut så tänkte jag alltid att, jag vill blir rik. Eller jobba med något där min månadslön i grund är minst 50.000 typ. Men har ändrat mig nu, spelar ingen roll med vad jag jobbar med när jag blir stor. Så länge jag har råd att resa med min man och barn minst 1 gång per år. Helst mer, typ fara på en spontan weekend till typ london eller paris och sånt. Om jag fick resa mycket skulle mitt liv vara underbart. Skulle vara så lycklig. Visst gillar jag att ha liksom iphone, dator, fina kläder osv, men hellre resa mycket. Det är jätte roligt, ofta varmt eller iallafall om man åker till ett solland samtlidigt som det också är lärorikt. Typ att inte alltid resa till dom typiska reseorterna utan typ åka till indien där det är mycket fattigdom, mycket liksom ja ni vet ju hur deras religion är och att om någon där har ett dåligt liv så är det för att de varit elaka i sitt förra liv så dom får ingen hjälp från omgivningen. Eller åka till de fattiga länderna i afrika, eller andra ställen. Jätte lärorikt och man får verkligen en omställare på vad som verkligen är viktigt i livet. Nej resa är så himla kul.
 
Jag älskar som sagt spontana grejer. Eller att göra saker som inte är så planerade. Om man ska resa eller göra något och man planerar liksom allt så blir det nästan aldrig bra. Det blir ju aldrig riktigt som man planerar och är man så inställd på hur det ska vara så blri man ju bara besviken osv sen. Nej bara fara och se vad man gör och hur allt blir. Jag satt ju igår och pratade om juste dethär med Astrid och Madde och de tyckte ju som jag. Vi fick också veta att vi vill typ göra samma saker. Vet inte om jag skrivit det här men jag vill ju tågluffa genom europa, och samma sak då. Skippa allt planerande. Packa lätt och dra. Behövs något så äre bara att hitta nå blilligt och köpa det. Bo på typ motell och inte liksom 5 stjärniga hotell för det behövs inte. Och också vill jag köra en roadtrip genom USA. Och det ville dom också! Jag och Madde ville typ exakt samma. Ha en sånhär minibuss typ, och typ pimpa den så den ser ut som en sånhär hippiebil. Ni ser ju bilder åvanför. och typ ba slänga in en madrass där bak och sova där, hur smart? eller köpa nån gamal buss gammal buss och ta ut alla säten och slänga in massa madrasser så kan man vara fler. Typ en sån buss som är på bilden i högra hörnet och göra som på mitten bilden. Det är ju en buss. resten är sånahär hippie minibussar som är skit tuffa;)
 
En annan sak jag skulle vela göra är att ha en karta med hela världen på väggen och så kasta en pil och se vart den hamnar, där den hamnar, dit ska jag åka. Hur kul?
Har ju en "before I die"-lista med 187 saker hittills på, men det kommer alltid nya idéer. Dessa saker är ju på den listan. Dock börjar jag ju funder på om en högskoleförberedande linje verkligen var det smartaste valet eftersom jag har såå mycket jag vill göra och därmed inte vet om jag har tid för mer skola än nödvändigt.. jaja det löser sig alltid på något sätt! #yolo hahaha. Nej ska sluta uttråka er nu med massa text. Men kommer säkert bli fler sånahär långa inlägg med mer typ "om mig" eller typ tankar/diskutioner och sånt än typ, "hej idag var jag på skolan och sen åkte jag hem, hejdå" så himla tråkigt bara..
puss ifall du orkat läsa

Kommentera

Publiceras ej