Idag for jag till stan och mötte Johanna. Vi gick runt i lite affärer och sen mötte vi upp några i hennes familj och dom åt på rhodos. Jag var inge hungrig så jag åt inte. Sen kom Alexandra och vi gick i fler affärer. Köpte en longboard (wihoooooo) och ny concealer. När jag kom hem åt jag och nu ligger jag i sängen och ser 7th heaven. Sov inget inatt då jag försöker vända tillbaks dygnet innan jag far till Island och skolan börjar och detta är mitt sätt att göra det hehe. Ska se lite mer på 7th heaven och sen sova. Imorgon ska jag kanske vara med Mia och i övermorgon kommer Carolina!! Sen blir det bröllop på Lördag:)
puss
 
hahahah älskar sista bilden, jag och beverly gick runt i stan osså såg vi den här. sånthär ser man då inte i sverige, en rullstol till uthyrning haha!
 
Här är några fler bilder från turkiet. herregud så jag saknar turkiet, simma i havet och poolen, maten, glassen, isteet, shoppingen och värmen!! kan knappt vänta tills sommaren 2015, om allt går som planerat lär jag spendera tid där över sommaren med min älskling Mia. Ser film och kollar kläder online nu och ska strax duscha. Tror det blir att bara ta det lugnt idag igen känner mig fortfarande lite halv krasslig.
puss
random bild på mig och beverly i turkiet, saknar nå jävulskt!
 
Igår såg jag två av harry potter filmerna och sen städade jag lite. Sen kom andreas över med nå fler och vi bara chilla typ. Idag kände jag mig inte så kry så stanna hemma och såg på harry potter, sett klart alla filmerna nu och guud så jag älskar dom filmerna!! seriöst, typ dom bästa filmerna och böckerna någonsin gjorts!! Skulle helt ärligt, med handen på hjärtat göra av som helst för att kunna skruva bak tiden så jag var typ 11 år och så fick jag mitt brev från Hogwarts (eller nån annan trolldoms skola) och få börja där. så sjukt jädrans häftigt!!! ska nog göra lite mat nu, har inte ätit på hela dagen så och se 7th heaven.
puss
 
 
Är ensamma hemma från igår tills måndag/tisdag och jag bestämmer mig för att ha harry potter lan, hahah gud vilket liv jag har.. fast ne. Nej men vaknade runt halv elva och gick ut i värmen och solade men det vart så jädrans varmt så duschade och lade mig i soffan och startade första filmen av harry potter. De flesta av mina vänner är ju borta och ingen i umeå så har inte så mycket att göra. Igår vaknade jag klockan två och solade tills typ fem och sen råka jag somna klockan sex igen och sov tills elva.. hah gay. ska kanske vara med Mia i eftermiddag så något slags liv har jag väll ändå? Nästa  lördag ska pappa och britt gifta sig och nästa Tisdag flyger jag till Island, så har något att se fram emot iallafall. Är sjukt taggad på att fara till Island och träffa släkt och allt men helt ärligt skulle jag nog hellre fara till något varmt land igen, typ tillbaks till turkiet. Hahah jag är verkligen inte mycket för kyla osv. Dock så kommer jag hem från island typ halv tio samma dag skolan börjar vilket inte känns lika kul då jag kommer bli sen första dagen och typ inte veta alls vart jag ska gå eftersom jag typ inte känner nån som ska gå sam på dragon.. jaja det fixar sig. nu ska jag se harry potter, ha det najs!
puss
 
 
 
Har laddat in bilderna jag tog med mobilen i turkiet och redigerat de jag vill ha med. Har massa andra bilder kvar men tänkte att jag kan dela upp det. sen ska jag försöka ladda in igen från kameran och då får ni bättre bilder med lite bättre kvlitet plus typ en "haul video" osv. Men nu ska jag sova, hare gött.
puss
Bild 1 - Jag och Emma på bussen på väg till Skellefteå//Bild 2 - En bild från när Cleo uppträdde//Bild 3 - ett collage "från vänster högst upp" jag med Trainspotters, minns inte vilka de va men dom var bra iallafall, bild på mig och min tröja som gänget från trainspotters signade, huvudingången, bild på när tjuvjakt uppträdde, jag och emma på topp humör, haha random bild på mig och emma//Bild 4 - Är med i en tävling på Instagram där man ska lägga upp en outfit när man är på en festival, gå gärna in på min instagram och gilla bilden @ melissajonssons heter jag där. Kan dra en snabb outfit grej - Tröja h&m Shorts Bikbok Klocka Turkiet Skor Converse från Turkiet Fotlänk Turkiet
 
Hade det riktigt grymt i Skellefteå på trästocksfestivalen under helgen. Hörde på bland annat tjuvjakt, trainspotters feat chefen, cleo, urban cone osv. Träffade bland annat Erika som bor där i skeå men har inte träffat henne på flera år. Partayyyyyyyy vare på nätterna sen ahaha. Nej men allt var såå grymt och härligt. Just nu sitter jag i sängen och ser på film, kollar kläder osv och dricker lite kaffe.
puss
till trästock!! måste ut på parkeringen typ nu för emma kommer med jakob och sin mamma och hämtar upp mig och samira. Vi tar bussen till skellefteå och sover hos emmas morfar. Kommer hem på söndag. Sorry att jag inte laggt upp några bilder från turkiet än men det blir nå knas varje gång jag ska lägga in bilderna på datorn men ska försöka fixa det när jag kommer hem. igår städade jag typ och så var jag med emma och jakob och sen så kom det hem en till oss som klippte mig. vart nöjd! visar resultatet senare. sen for jag till tomtebo och var med andreas, lenny, idris och en till och typ bara chilla och sen cykla vi till sofiehem. Men nu måste jag sluta och gå ut.
puss
 
 
tjoho! Ligger i sängen och lägger in musik på mobilen och chillar. Sen ska jag äta och så far jag och är med emma tror jag. Vad vi ska göra vet jag inte än men blir väll att sitta inne och bara snacka och typ va mongos eller se film eller göra nått ute. Ska förbi mamma också och låna hennes kamera så kan jag lägga upp dem på bloggen sen ikväll eller imorgon. Men nu ska jag fortsätta med mitt, kan snabbt säga att helgen vart bra, var med johanna, katten, essan, alexandra, jonathan och några fler. Fick även med mig ett mörkblått jack daniels linne hem. For hem vid lunch från vännäs på söndagen och efter middagen var jag med emma tills nån gång efter midnatt, typ 1 eller halv 2? Igår skulle jag vara med Andreas men var bara hemma istället, hade ont i huvet och ryggen så kände inte riktigt för att dra ut.
puss
 
Hello! ligger i sängen nu och käkar choklad hah. Ska strax upp och duscha och sen packa lite sått och så fara till mamma och hämta pengar. Tar tåget halv tre från umeå så är i vännäs runt tre. Vet inte exakt vilka jag kommer vara med men iallafall johanna och katten. Är inte lika deppad över att vara tillbaks i sverige igen fast saknar fortfarande turkiet haha. Men far ju utomlands igen i augusti, inte för att vi ska till ett speciellt varmt land haha island. Eller nu ser det liteknas ut så kanske ska dit, hoppas. Och om inte så hoppas jag att vi far till nått varmt land istället heheh. Men nu ska jag upp kanske uppdaterar innan jag far fast tror inte det. Kommer nog heller inte vara så aktiv under helgen men vi får se annars uppdaterar jag på söndag/måndag med massor av bilder och sånt från turkiet!
puss
 
Hemma från turkiet nu, kom hem igår kväll. Orkar inte uppdatera just nu ska packa upp och ba ta de lugnt och så packa lite igen. ska till vännäs över helgen på vännäsdagarna med johanna och några fler! SAKNAR TURKIET SÅÅÅÅÅÅ SJUKKKT MYCKET!!!!!! trodde jag skulle vara sjukt glad att vara tillbaks i sverige men inte är jag det. vill tillbaks utomlands nu, till värmen, havet, poolen allt!! åh kan ingen bara ta med mig nu..:( jaja är ändå glad att vara tillbaks i mitt rum och mina vänner! men uppdaterar senare. 
puss
 
 
 
 
 

Hej alla!! har det sjukt najs har i turkiet, har shoppat ganska sa mycket farit pa bat utflykt, badat massa i havet osvosv. Vill inte beratta allt nu utan hellre vanta tills jag kommer hem och ge er mer detaljer med massor av bilder. Idag har jag varit har i en vecka och har en vecka kvar. Sitter pa ett s.k internet cafe pa hotellet men der kostar sa kan inte sitta har ofta utan bara denna gang. Fick en overaskining pa flygplatsen nar vi skulle till turkiet, pappa skulle ocksa med. Super kul!! Dock sa for pappa, britt och en till som foljde med hem idag och jag, beverly och min mamma stannar har en vecka till. Idag sa for vi till sealanya tror jag det hette. Vi fick se pa delfin och sal show och dom var saaa sota! jag har dromt typ hela mitt liv att fa simma med delfiner och sa gjorde vi det idag ah det var verkligen sjuuuukt roligt och delfinen var jatte len och mysig. Vill fan kopa en egen delfin hahah. Men bilder kommer nar jag kommer hem. harda ut i sverige med det trakiga vadret, iallafall fran vad jag forstatt sa har det inte varit toppen vader.
puss