Hej alla. Idag var det då skola som vanligt, less som attans och vill ha helg igen.. heheh. Efter skolan gick jag, johan och jennifer till stan och så gick jag och johan och mötte upp emma och jakob. Vi chilla bara på stan och snacka och så. For hem runt fem och gjorde lite av italienska läxan och sen har jag kollat runt på bloggar och sett på the oc. Nu ska jag nog sova är svintrött!
puss
 
Tjoho! I fredags var det då skola och sen efteråt så satte jag, ida, hanna och jennifer oss i cafeterian och fika. Super gott och trevligt var det, ni ser bild åvanför. Sen for jag hem och satte mig i soffan med godis och såg på film resten av dagen och kvällen. Samma sak på lördagen, har sett kvart my wife and kids nu också.. fem säsonger på.. hm vad vare fem-sex dagar typ.. hahahah film nörd jovisst! Har börjat se the OC igen, men om någon har tips på bra serier, gära om typ tonåringar/familjer typ drama, komedi så tipsa mer än gärna! och inte dom här typisa typ pretty little liars, gossip girl, one tree hill osv för har sett dom. Iallafall, sen under söndagen så såg jag på film, läste lite och så träna jag typ två timmar. Så har träningsvärk i mina ben och mage haha. Idag var det skola och så hade vi idrott, dock bara i cirka en halvtimme för lärarna skulle göra något. Hade iallafall orgentering, vilket jag alltid tyckt varit skit jobbigt och tråkigt men nu var det väldigt lätt så då vart det mycket roligare. Förut har det ju varit i skogen eftersom vi haft mycket skog nära skolan och nu har vi inte det så nu är det runt nolia och skolan, alltså massa byggnader och lite träd osv så det var mycket lättare att hitta och läsa kartan. Gick med Marcus och Hanna och dom är ju roligt sällskap så det vart skit najs. Drog hem och packa lite och sen for jag till pappa. Sitter och lyssnar på musik nu och ska se the oc. Sen ska jag vara med Astrid tror jag så det blir kul.
puss
 
Oredigerad bild på mig och min underbaraste.
 
Hejhejhej! försov mig imorse.. ovanligt? nej men jag vet inte varför men torsdagar och fredagar verkar vara omöjliga för mig att ta mig ur sängen.. hur som haver, är hemma ensam fram tills på söndag, såå jäkla skönt! ska typ bara vara hemma och se film och ta det lugnt, stänga av mobilen och logga ur facebook och jävlar för den som stör. hahah nej men känns som jag bara vill vara själv i helgen. Idag var det då skola, slutade kvart över tolv så det var ju najs! for till mia och chilla där drygt två timmar och sen for vi in till stan. Träffade mahshid, idris, nasra och sarah också så var med dem ett tag. Sen for jag och mia och åt och så gick vi till hemmakväll för jag skulle köpa godis och ladda upp till helgen haha. köpte också en ny hårinpackning vilket verkligen behövs för mitt hår just nu! åh saknar mitt hår som jag hade på bilden åvanför.. varför färga jag ens brunt och sen blekte och så blekte så mycket att det vart såå slitet så var tvungen att klippa minst en decimeter och så är mitt underhår orange typ.. usch. Sen for jag iallafall hem och städade mitt rum som såg ut som ett bomb nedslag på riktigt. inte helt 100% klar än men städar resten imorgon. Nu sitter jag i soffan och pluggar på italienska, har läxförhör imorgon. Nu ska jag fortsätta plugga, hare!
 
btw1, vi hade skolfoto i tisdags, åh fyyyfaaaaan säger jag bara! döör så ful jag var!!
btw2, när jag ser bilden så saknar jag verkligen tiderna, gamla skolan och att gå i samma klass som emma:(
1. min gamla klass! åh gud vill typ gå om 9an bara för att gå med min klass och lärare igen:( och "balen" var ju gryyym!!
2. sommarloooov!
3. turiet saknar jag som fan.
4. åka snowboard/slalom, men snart är ju vintern här. både bra och dåligt.
5. louise! åh min uber söta och underbara kusinbarn, hahah hon är också 97a, var tvungen att säga det för det lät som hon var typ en bebis. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÅÅÅÅHHHHH!!! sitter och är heelt jävla hypead och taggad!! två år och sen jävlar! om allt går som planerat kommer sommaren 2015 vara den bästa jävla sommaren någonsin, så jäkla fett!! gaasssh. här är en aftermovie från tomorrowland 2013, åååhh mia och johanna!!!!
 
Tjäna! Tog bara en random bild från bröllopet som jag redigera på mig och Beverly. Sitter på skolan och har historia men ser på en nyfunnen serie istället hehe, ni borde kolla in den den heter 8 simple rules. Igår var jag på skolan och så for jag hem direkt var hur trött som helst. Efter skolan ska jag till specsavers och hämta mina linser och sen ska jag in till stan och kolla efter skor och en väska, får se om jag får med mig någon hem. Sen måste jag hem och packa lite och sen ska jag med ug till ett ställe som heter lyckebo och övernatta där i ett "spökhus", några jag känner har varit där och dom sa att det skulle vara as läskigt. Men nu måste jag dra vi slutar.
puss
 
 
Idag går mina tankar till alla familjer som förlorade någon eller några eller till alla som förlorade en vän för exakt 12 år sedan. Att något sådan här verkligen kan hända och att vi människor faktiskt kan göra något så hemskt är ofattbart. Alla barn som förlorade en förälder.. eller båda och alla föräldrar som förlorade ett barn. Så många människor som miste sina liv och såå många människor som miste någon dom älska. Rest in peace ♥
 
 
 
 

Dessa låtar spelas mest i mina lurar just nu.
 
tänkte att jag skulle börja att en gång i månaden lägga upp massa låtar, alltså dem som jag lyssnar på just under denna månaden. Det kan ju alltid komma till fler låtar men om ni vill se så subscribea/följ min spellista, knajs heter den. vad tycker ni?
puss
 Hejhej, nu har jag inte bloggat på typ en och en halv vecka.. har typ tappat motivationen lite och då blir det så tråkiga inlägg. Anledningen är väll typ att sommaren, värmen och alla sköna dagar är över och skolan börjat och kylan börjat komma fram. Men ska försöka bättra mig på den fronten. Under tiden jag nu inte har bloggat har jag varit i skolan, varit en del med Mia fikat med Emma vilket verkligen behövdes då jag fick prata ut osv. Nu när vi går olika gymnasium och har olika tider hinner vi ju inte ses så ofta så uppskattar verkligen när vi kan ses och bara snacka. Sen har jag sovit hos mia i helgen, jobbade också lördag och söndag. Annars har jag nog inte haft så mycket för mig. Igår var jag på stan efter skolan med Mia, fick med mig ett par tränings/spring byxor och en tröja. Idag for jag inte till skolan hade sjukt ont i magen och upp i ryggen så. asså känner verkligen hur tråkiga mina inlägg är.. ni får gärna kommentera typ vad ni skulle vela att jag bloggade om. 
 
föresten, följ mig på tumblr, melissajonssons.tumblr.com och/eller greatstorybroo.tumblr.com, har två stycken. och på weheartit direktlänk här! och på instagram, heter melissajonssons där också!
 
puss